PASISZEMMEL

Begerjedek tőled!... Mikor begerjedsz tőlem...

Szerző:
Szabó Anna
Nekem jó. És neked? Mert ha igen, akkor a legjobb nekem is. Hölgyek, talán azt hiszitek, hogy minden férfi csak a saját örömére hajt az ágyban, ám minket a Ti izgalmatok izgat igazán.

 

Azt persze nem állítom én sem, hogy valamennyi pasitársam az önzetlenség merev szobra a lepedő felett, tisztában vagyok vele, hogy fajtánk bizonyos százaléka kizárólag addig fektet be energiát, amíg kielégülést nem talál. Ugyanakkor meg vagyok győződve arról, hogy ez nem a többség! Éppen ezért bántja a fülemet – mint a Ti szemeteket az én általánosításaim… -, amikor lekezelő női hangok egy kalap alá vesznek azon példányainkkal, akik egyedül szeretnek a csúcsról nézelődni. Úgy vélem, a férfi nem attól lesz férfi, hogy többször is el tudja sütni a hatlövetűt, hanem attól, ha úgy forgatja a fegyverét, hogy a partnere Kánaán földjén érzi magát tőle. A gyengédebbik nem gerjedelme az, ami igazán beindít minket. Nem véletlen, hogy az elsősorban férfiaknak készülő szexfilmekben is az a cselekmény, hogy a két szerelőlány a franciakulcs helyett valami másra markol rá, vagy a rendőrnő sem a férfi kezére teszi a bilincset, hanem a kezét teszi valahova máshova. A kezdeményezéseteket is díjazzuk, de szívesen teszünk is azért, hogy elveszítsétek a fejeteket a páros erotika közben.

Orá(l)kulum, avagy ehhez nem kell jóstehetség

Az együttlét befejező fázisa, vagyis maga az aktus sima ügy. Legalábbis abból a szempontból, hogy mindkét fél aktívan részt vesz benne, és remélhetőleg mindketten örömüket is lelik benne. Viszont az előjáték gyakran hoz olyan helyzetet, amikor csak az egyik szereplőnek kell tevékenykednie. Jó pár évvel ezelőtt vitába keveredtem egy Hölggyel, aki mély meggyőződéssel állította, hogy Ő bizony egyáltalán nem élvezi, ha szájjal kell a barátját kényeztetnie, hiszen abban neki semmi öröme sincs. Megdöbbenésemet látva megkérdezte, hogy miért vagyok értetlen, mivel nyilván engem is teljesen hidegen hagy, ha nyelvleckét adok egy nőnek – külön hangsúllyal az L betűs szavaknál. Természetesen hevesen tiltakoztam, méghozzá pont azért, ami ennek a cikknek a témája. Drágáim, egy férfinak óriási gyönyörűség, ha olyan teljesítménnyel képes kirukkolni a szájával – és nem feltétlenül a mondanivalójával -, ami elégedetté tesz titeket! Mert bizony nyelvjárás és nyelvjárás között is van különbség – de ezt éppen nőknek magyarázzam?

Sok beszédnek… nyögés a vége

Ha már a nyelvészet fülledt dzsungelébe tévedtünk be: ha hangot is adtok annak, hogy épp mennyire ügyesek vagyunk, az mindennek a teteje (bár már a művelet is épp elég izgató…). Olyankor újabb lökést kapunk ahhoz, hogy amit elkezdtünk, azt be is fejezzük –a Ti boldogságotokra! Bár az is igaz, hogy ilyenkor néha nehéz megmaradni az eredeti (nyelv)csapásirányon, és a totális győzelem érdekében a dárdánkat is bevetnénk, ám általában a dolgok eme elfajulását sem szoktátok bánni. De mi most még maradjunk ott, hogy a nyelv és/vagy a kéz végzi a munka javát. Azt is szívesen fogadja a férfilélek, ha irányítotok minket, és szavaitokkal kitáblázzátok, hogy merre van a csúcsra vezető kéjösvény. Pasi becsszó, mindez olyan hatást gyakorol ránk, hogy ha akarjátok, ezt az utat akár többször is végigjárjuk a kedvetekért. Nektek egyébként is megvan az a szerencsés adottságotok, hogy nem kell megállnotok egynél… rögtön jöhet a következő… meg a harmadik… és így tovább…

Nem bírom elviselni, amit mondasz…

Miután végképp nem bírunk magunkkal, és az alattunk tekergő szépséggel arra a közös álláspontra jutunk, hogy ezt jó lesz befejezni – akkor jöhet a szex fő fejezete. Az előjátéknak köszönhetően már igencsak hangulatban vagyunk, és ha ehhez még Hölgyünk képtelen befogni a száját, akkor könnyen a kívánt idő előtt ellőhet a hatlövetű. Egy cseppnyi kétség se legyen bennetek, nagyon bírjuk, ha nem tesztek lakatot a szátokra a közös izzadás közben, kis csacsogók; csak hát, ahogy említettem: az izgat minket igazán, ha titeket igazán izgat az, amit művelünk. A folyamat nehezen visszafordítható, ám a legtöbb hím igyekszik elkerülni, hogy a menet csak néhány percig tartson, mielőtt a gyönyör kiütést mér rá. Ekkor mindig dilemmába kerülünk (tessék, itt a példa, hogy a férfi szex közben is képes használni az agyát): kérjük meg a kis Drágát, hogy – a saját érdekében is – ugyan már állja meg néhány pillanatig annak a részletezését, hogy mennyire észbontó számára a lepedőgyakorlatunk; vagy szembesítsük azzal a ténnyel, hogy szöveges beszámolója igen korai kan-bummhoz fog vezetni? Amúgy sokszor ennél a pontnál annyira tündérek vagytok, mert engedélyt adtok az árnak arra, hogy áttörje a gátat. Bár ha úgy vesszük, ebben nincs semmi meglepő, hiszen Titeket is az izgat fel, ha minket teljesen bepörgethettek.

A félmegoldás nem kielégítő

Tulajdonképpen el is érkeztünk a heti megfejtenivaló sarkalatos pontjához. Okés az, ha felvillantjátok nekünk a zöld lámpát, jelezve, hogy „Tüzelj, te férfiállat!”, mintha csak a Star Wars egyik akciójelenetében lennénk; de nem mindegy ám a körítés! Még a szex terén leginkább egymáshoz passzoló pároknál is előfordul az, hogy ilyen-olyan okokból éppen nincsenek egy hullámhosszon. Esetünkben most a nő lesz az, aki az adott pillanatban annyira nincs ráhangolódva a hancúrozásra. Ez mindenképp kiderül – a sas által is irigyelt Pasiszem elől kevés dolog marad rejtve… -, még akkor is, ha előzetesen ezt nem vallja be a mi kis pajzán angyalkánk. Tudjuk ugyanis, hogy milyen az ágyban általában, így meg tudjuk különböztetni a valódi nyögéseket a mesterséges sikkantásoktól, és hát az arckifejezése is árulkodó. Zabálnivalók vagytok, komolyan, hogy a mi be- és kiteljesedésünk érdekében belementek az egyoldalú játékba, de higgyétek el: minket az izgat, ha Titeket izgat. Mondhatjátok persze, hogy „Szívem, semmi gond, most csak magaddal foglalkozz”, és naná, mi többnyire bele is megyünk ebbe, de nekünk úgy az igazi, ha Ti is örömötöket lelitek az együttlétben. És ez most nem valami túlzottan nyálas, szirupos férfiömlengés. Hanem ez így van. Mert az egész tényleg akkor a legnagyobb élmény, ha nektek is jó. Lehet, hogy nem is csak a szexről beszéltem?

 


 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL