GASZTRO

Rakott paprika tonhalkrémmel

Szerző:
Szabó Anna
Finom, gyors és laktató krémes finomság - pirítóssal isteni!


Hozzávalók:

4 piros paprika
400g natúr tonhaldarabok
2 ek sovány túró áttörve
2 ek sovány tejszín
1 kk közepesen erős mustár
1 ek apróra vágott metélőhagyma
Só és bors

Elkészítése:

1. Előmelegítjük a sütő grill funkcióját. A paprikákat négyfelé vágjuk, kicsumázzuk, majd héjukkal fölfelé lerakjuk egy tapadásmentes bevonatú tepsiben. A grilltől 20cm-re betesszük a sütőbe, 10-15 percig grillezzük, míg a héjuk megbarnul és felpúposodik. Kivesszük a sütőből, hagyjuk lehűlni, és lehúzzuk a paprika héját.

2. A tonhalat villával összetörjük, beletesszük a túrót, a tejszínt, a mustárt, és összedolgozzuk lágy, homogén krémmé. Sózzuk és borsozzuk. Legalább 30 percre betesszük a hűtőbe.

3. 4 előhűtött tányérra egy-egy paprikanegyedet teszünk, lefedjük tonhalkrémmel. A műveletet kétszer megismételjük, a tetejére kerül a negyedik paprikanegyed. Megszórjuk metélőhagymával, és frissen tálaljuk.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL