SZÓRAKOZÁS

Közeleg az angyalok napja!

Szerző:
Szabó Anna
Közeledik a várva várt május 11-e, amikor angyalok szállnak le Budapestre, és a hallgatókkal együtt vesznek részt Doreen Virtue és Charles Virtue meditációs és tanító napján, ahol anya és fia válaszol minden gyógyítással és angyali teremtéssel kapcsolatos kérdésre.

 

Egy nap az angyalokkal
2011. május 11.,
szerda 10-20 óráig
Millenáris Teátrum

„Legyél mindig nyitott, és tanulj új dolgokat,
majd tanítsd meg másoknak.”
(Zadkiel arkangyal)

A tisztánlátó Doreen Virtue, aki egyenesen Amerikából érkezik hozzánk, egy titokzatos világba enged most betekintést, és nem fukarkodik az isteni mágiával.

Az angyali üzeneteket tisztán átadó pszichoterapeuta az angyal-terápiáról, az Angyalokkal való kommunikációról, spirituális gyógyításról és más pszichológiai témákról tart előadást hazánkban, míg fia, Charles Virtue nagy erejű üzeneteket ad át a résztvevőknek az élet céljáról és az angyalok segítségével végzett teremtésről.

Dr. Virtue tisztánlátó képessége révén kapcsolatba tud lépni mások angyalaival személyes találkozás vagy telefonbeszélgetések alkalmával. Eddig 22 könyve jelent meg az elme-test-szellem témákban, melyek mind egy új világot mutatnak be az olvasóinak, többek között az „Angyali számok”, az „Isteni mágia”, az „Angyali üzenetek”, valamint a „Mágikus unikornisok” újdonság, melyek 35%-os kedvezménnyel kaphatók április 19-től, egészen május 11-ig, az előadás napjáig az Édesvíz Kiadó jóvoltából a jóskártyákkal együtt.

Különleges napra számíthatunk tehát, melynek záróakkordjaként Doreen saját zenekarával, a meditációs zenét játszó Obsidiannal lép fel a közönség és a jelen lévő angyalok előtt.

Természetesen a nap folyamán lehetőség lesz a már eddig megjelent könyvek és kártyák dedikálására is, az angyalok vigyázó tekintetétől kísérve. Ezt a napot a gyógyítás, az életcéllal kapcsolatos üzenetek és a zenei élvezet teszi különlegessé.

Tölts el Te is egy szó szerint varázslatos napot és estét az angyalokkal, és meditálj egy valódi tanító útmutatásait követve!

EGY NAP AZ ANGYALOKKAL
A RENDEZVÉNY IDŐPONTJA:
2011. MÁJUS 11. SZERDA 10: 00 -20: 00
A RENDEZVÉNY HELYSZÍNE:
MILLENÁRIS TEÁTRUM
(Bp. 1024, Kis Rókus u. 16-20.)

Jegyeket az Édesvíz Kiadó webáruházában
és a könyvesboltban lehet igényelni,
bővebb információt pedig a www.edesviz.hu
vagy a következő telefonszámon kérhetsz: 06-1-266-3778

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL