EZOTÉRIA

Légy mágikus nő!

Szerző:
Szabó Anna
Mágikus nő az, aki belső erejét és képességeit tudatosan használja, és felismert, megélt képességeivel önmaga és embertársai javát szolgálja. Legyél te is mágikus nő az ősi, szent totemállatok segítségével!

 

A mágikus nővé válást egy különleges terápia segítségével te is megtapasztalhatod. „A mágikus nő terápia négy különleges lénnyel, azaz totemállattal, kapcsol össze bennünket ősi rituálék segítségével,” meséli Berkes Judit kinezológus és táncterapeuta (www.lelekszinter.hu). - Az egész napos program lényege és célja, hogy eredendő női energiáinkat visszaszerezzük. A terápia során életre keltett totemállatok, a delfin, a macska, a pillangó és a kígyó, ősi mitológiákból jól ismert lények, gyakran varázserővel, különleges képességekkel ruházták fel őket. Az ő segítségükkel ébresztjük fel belső női erőinket.” Az ősi népeknél is gyakran ezekkel a lényekkel dolgoztak a gyógyítók, az ő erejüket vették fel, hogy az embereket meggyógyítsák, hogy visszaállítsák bennük a teljességet. Ezen a különleges kurzuson te is felveheted a kapcsolatot ezekkel a totemállatokkal egy tudatosan felépített, vezetett terápia segítségével. „A terápián belebújhatsz a totemállatok bőrébe és te is delfinnővé, macskanővé, pillangónővé és kígyónővé válhatsz, folytatja Judit. - A totemállatokkal való találkozás különleges élményt nyújt, és azáltal, hogy erejüket megismered, megtapasztalod, hogy ezek a képességek és erők mindig is meg voltak benned, csak elfeledkeztél róluk. A macska például megtanít arra, hogyan fogadd el és szeresd a saját testedet, hogyan legyél anyagilag független, és önálló. A delfin arra tanít meg, hogyan kövesd a szíved hangját. A pillangó a megbocsátásban, az elengedésben segít, a kígyó pedig a szexualitással és a belső gyógyítóval való kapcsolat kialakításában mutat utat.” Mindegyik mágikus nő terápia egy sor izgalmas és különleges élményt tartogat. A macskanő terápián például megismerkedhetsz egy totemállat tánccal, részt vehetsz egy mágikus tükör szertartáson, gyógyító mintákat festünk a testünkre, macskajógázunk, a macskaszokások felelevenítésével pedig megtanuljuk mély és titkos szükségleteink feltárását és kinyilvánítását.” A mágikus nő terápián a belső erőid felébresztését követően a gyakorlati életben is alkalmazni tudod majd ezeket a képességeket. Így válhatsz Te is mágikus nővé.

Kattints a képekre, és ismerd meg a mágikus totemállatokat!
Válaszd azt, amelyik legjobban vonzza a tekintetedet. A tudatalattid intuitív módon kiválasztja azt a totemállatot, melynek erejére most a legjobban szükséged van.

 

 

 

 

 


Forrás: www.lelekszinter.hu

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL