DIVAT

A tavasz fő stílusjegyei

Szerző:
Szabó Anna
Minden szezonnak meg vannak a fő stílusjegyei, melyek meghatározzák az új kollekciók jellegét. Az idei tavasz a horgolt, a fodros, a virágos a pasztell ruháival, a romantikus és nőies stílus kedvelőinek kedvez.

 

Barack árnyalatok

A halvány rózsaszín és barack árnyalatok a tavasz színei. Éppen ezért a ruhakollekciókról sem maradhatnak le. Mindenképp jelenjen meg az öltözeteden akár egy kiegészítő formájában, mondjuk egy táska vagy öv képviselje ezt a színt.


guess

Csíkos ruhadarabok

A keresztbe csíkos ruhák a tengerész stílus alapján születtek, általában kék és fehér kombinációjával. Komplementer színként olykor a piros is megjelenik valamilyen kiegészítő formájában.


guess

Fodros szoknyák és ruhák

A fodros kisszoknyák szezonja lesz az elkövetkező időszakban. A tavaszi és nyári kollekciókban is előszeretettel alkalmazzák a tervezők a fodrokat. Az egyszínű és a virágos mintás darabok lesznek a legnépszerűbbek. Még fodros mini ruhákkal is találkozhatsz a divatmárkák kínálatában.


guess

Kendők és sálak minden mennyiségben

Egy színes kendő, vagy egyszínű sál bármilyen öltözetet fel tud dobni. A modellek már szinte mindennel kendőt viselnek a kifutókon, akár egy egyszerű farmer sorthoz, vagy egy ruhához is remekül passzolnak. A sálakat és kendőket nem csak a nyakad köré tekerheted, hanem akár övként is használhatod őket.


guess

Hatalmas táskák

A kiegészítők is fontos szerephez jutnak, sőt, főszerephez. Jókora méretükkel biztos, hogy felhívják magukra a figyelmet.


guess

 

 


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL