EZOTÉRIA

A titokzatos Zölderdő varázsmedáljai

Szerző:
Szabó Anna
A misztikus Zölderdő, otthona volt őseinknek – embernek és tündérnek egyaránt-, az állatokkal szövetségben, békésen éltek egymás mellett. A Zölderdő varázsmedáljai felébresztik bennünk ezt az ősi természet iránti szeretetet.

 

A medálok között megtalálhatod a Zölderdő urát, a szarvas fejedelmet, aki a védelem és önvédelem jelképe, vagy az Égi mezei nyulat, aki kreativitással és gyors gondolkodással ajándékoz meg, vagy ott a Három falevél, ami pozitív energiákkal tölt fel, a Gombatündér pedig az átalakulást és a megvilágosodást jelképezi. A titokzatos medálok között találhatsz még kardot és boszorkány botot is, melyek önismeretre és tiszta gondolkodásra sarkallnak. A sok kincs között megtalálhatod azt, amelyikre most a legnagyobb szükséged van. Válassz magadnak egy medált, és gondolkozz el a jelentésén. A medál egy üzenetet küld feléd, mellyel most időszerű foglalkoznod.

Intuitív választás

A lelked pontosan tudja, hogy mire van szükséged, csak sajnos a belső hangot nem mindig halljuk meg. A medálok azonban megmutatják, mit kell most tenned. Hunyd be a szemed, és lazulj el, majd nyisd ki a szemed, és lassan, kártyáról, kártyára pásztázd végig a medálokat. Az egyiknél késztetést fogsz érezni, hogy megnézd, mit rejt. Kattints arra a lapra, és szívd magadba a varázsmedál erejét.

Kattints egy lapra!

 

 

  

  

  

  

 

 

Képek forrása: lazellhistoric.hu


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL