Megszabadulhatunk a pattanásoktól, aknétól nyomkodás nélkül?

 

Majd erősen összehúzódó (adsztrigens) hatású pakolással a pórusok tetejét jól bezárja. Sajnos sokan tapasztalják ezután, hogy bőrük 1 hét múlva ugyanolyan, vagy még rosszabb állapotba kerül.

Miért történik ez?

Miután a beszáradt faggyút eltávolítják a pórusból, vagyis a szőrcsatornából, az egyébként is megnagyobbodott, és túl sok váladékot termelő faggyúmirigyek rögtön észlelik a hiányt és a faggyú rekordsebességű termelésébe kezdenek. Sajnos a pórus teteje az összehúzók miatt teljesen zárt, a gyorsan termelődő faggyú nem tud ürülni, ezért még jobban kitágítja a szőrcsatornát, majd végén a pórus tetejét is szétnyomja, és újra láthatóvá válik a tág pórus, pattanással, mitesszerrel, vagy komedóval csúfítva.

Korunk bőrgyógyászai bebizonyították, hogy ezzel az eljárással sem a termelődő faggyú minőségét, sem a mennyiségét nem lehet csökkenteni, vagy normalizálni.

Miért termelődik egyáltalán faggyú?

A bőrfelszíni emulzió egy kellemes viaszos tapintású védőréteg bőrünk felszínén, és védő funkciója van. Viaszos részét a faggyú, gyengén savas vizes fázisát pedig a verejtékmirigyek váladéka adja. Ez bőrünk első védelmi bástyája a külső hatások, nap, szél, kórokozók, stb. ellen.

Bőrtisztítás máshogyan

Az ideális megoldás az, ha a faggyúmirigyet nem felülről, hanem alulról szűkítjük, azaz nem zárjuk be a faggyút a pórusokba, hanem hagyjuk szabadon kiürülni őket, és emellett folyamatosan, progresszíven visszaszabályozzuk a faggyútermelődést, tehát normalizáljuk azt.

Előtte

Belga bőrgyógyászok olyan kozmetológiai termékek gyártásába kezdtek, melyek egyszerű otthoni használattal képesek a bőrt egyszerre kitisztítani, és normalizálni működését. Titok nincs, a csoda oka nagyon egyszerű. Az olajokba és krémekbe zárt nanoméretű hatóanyagok egyszerűen képesek feloldani a szőrcsatornába beszáradt faggyút, miközben a faggyúmirigy túlműködését lecsökkentik. A faggyú minőségét normalizálják, miközben a szőrcsatornát, vagyis a pórust az alján (nem a tetején!) kezdik összehúzni. Ezáltal a feloldott faggyú ürülni tud, a bőr pedig emellett folyamatosan tisztul egy másik termék, egy habzó mélytisztító gél segítségével.

3 kezelés után

Egy dologra azért szükség van a bőrnek havonta, amit nem tudunk otthon megoldani: egy gyengéd bőrbarát, de mégis mély (nem savas) növényi hámlasztásra, ugyanis a folyamatosan termelődő hámsejtek képesek megakadályozni, még a nanoméretű hatóanyagok bejutását is, az élő sejtekhez. Nyomkodni viszont tilos, a nagyítós tükröket a kukába száműzzük.

Problémás az arcbőröd?
Játssz velünk, és nyerd meg a Royal Clinics 3 arckezelésének egyikét!
Tovább a kérdőívhez >>

Mivel a termékek igen magas hatóanyag-tartalmúak, annak eldöntéséhez, hogy milyen a bőrtípusunk, és mely termékeket használhatók eredményesen bőrünk kitisztításához, illetve hogy egyes faggyúcisztákat szükséges-e mégis kinyomni, szükséges és ajánlott szakemberhez fordulni.

Mi a helyzet az aknéval?

Az akne egy gyulladásos állapot, ahol baktériumok is befészkelhetik magukat a szőrtüszőbe.

A pórusokat eltömi a faggyú és az elhalt hámsejtek, és a faggyúmirigyben pangást okoznak. Ebben az esetben ne olyan hatóanyagokat válasszunk, melyek megbontják a bőr természetes egyensúlyát, hanem olyanokat, melyek csak a patogén baktériumokat pusztítják.

Szintén a korábban már említett belga szakemberek speciális hidegen sajtolt illóolaj kombinációval harcolnak a patogén kórokozók ellen és állítják vissza a bőr egyensúlyát.

Ha szeretne további információkat megtudni a kíméletes, de hatékony problémás bőrt kezelő programról és termékekről, látogasson el a Royal Clinics honlapjára, ahol megtalálja elérhetőségeinket >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL