EZOTÉRIA

Vas, Hold, netán Kristály arcod van?

Szerző:
Szabó Anna
Az arcformáink sok mindent elárulnak rólunk. Az arcolvasás egyik nagy mestere, a kínai Siang Mien szerint az arcunk olyan, mint egy háromszintes ház. Különös kategóriái között te is magadra ismerhetsz.

 

Siang Mien a híres taoista filozófus nem csak a jellemünket, hanem a betegségeket és a sorsot is ki tudta olvasni az arcból.

Az arcolvasásnál a háromemeletes ház elmélete alapján a ház legalsó szintjét az áll és az alsó ajak jelképezik. Ez a terület képezi az alapot, amire építeni lehet. Az akaraterőnkről, az energiakészletünk árulkodik. A felső ajaktól a szemöldökig tart a ház középső szintje, ablakaival és ajtajával együtt. Az arcunknak ez a része az érzékszerveinkről és a külvilággal való kapcsolatunkról hordoz fontos információkat. Az arc lehet szimpatikus, barátságos, mely bizalmat kelt, de lehet zord és barátságtalan is, mely nem vonzó a számunkra. Épp így vagyunk egy épülettel is: nem szívesen lépünk be egy olyan házba, amelyiknek kicsik az ablakai, és keskeny az ajtaja, de talán nem is látják ott szívesen a vendéget. Az arcnak erről a részéről leolvasható, ha valaki magának való, zárkózott típus vagy nyitott, barátságos. A ház legfelső szintjét képezi a homlok. A házban ez az a hely, ahova el lehet menekülni, ha valamit át akarunk gondolni, vagy pedig álmodozni szeretnénk. A homlokról leolvashatók a rejtett vágyak és a titkos gondolatok, amiket sokszor az ember saját magának sem vall be.

Siang Mien hat alaptípust különböztetett meg, melyeket különféle nevekkel illetett. Kategóriái között van a Holdarc, Vasarc, Kristályarc, Faarc, Tüzes arc és a Királyi arc.

Kattints a saját arcformádra!

 

  

  

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL