SZÁMMISZTIKA

Lehet, hogy mester személyes éved van

Szerző:
Szabó Anna
A személyes évek kilenc éves periódusában előfordulhat, hogy mester személyes éve jelenik meg. Ezek kiemelt és ritka pillanatai az életnek, és magasabb spirituális lehetőségeket hordoznak.

 

A kilenc éves ciklus során minden alkalommal, amikor a ciklus újraindul, az egyén módot kap arra, hogy szembenézzen az egyes rezgéseknek megfelelő leckékkel, kihívásokkal, lehetőségekkel, buktatókkal. Amikor a ciklus megint elér ugyanoda, még egyszer lehetőség adódik egy fokkal feljebb lépni, és a leckével szembesülni, ha korábban nem fordítottunk rá kellő figyelmet. Más részről viszont, ha az egyén korábban kiváló teljesítményt nyújtott az élet iskolájában, akkor a lecke megint csak ott lesz ugyan, hogy szembesülhessen vele, de teljesítménye már egy magasabb szinten kerül az archetipikus mérleg serpenyőjébe.

Amikor megjelenik a mesterszám

Néha előfordul, hogy a kilencéves ciklusban egy kettős szám, azaz mester szám kerül, ami még nagyobb fejlődési és spirituális jentőséggel bír, mint a többi év. Számold ki, vajon mester személyes éved van-e. Ha véletlenül így van, akkor egy ritka és nagy jelentőséggel teli év vár rád. Figyelj tudatosan az év által hozott lehetőségekre, mert ilyen év nem biztos, hogy lesz még egy az életed során.

Így számold ki

1. lépés

Ahhoz, hogy kiderítsd, mester személyes éved van-e, először is írd fel egy papírlapra a születési dátumodat, de az év helyére az idei évszámot írd be.
Pl. ha 1977. 05.12-én születtél, akkor az év helyére írj most 2011-et.
2011. 05. 12.

2. lépés

Add össze az évszám és a hónap számjegyeit egyesével, majd a nap számát egy összegben.
2011. 05. 12.
2+0+1+1+0+5+12 = 21

Ha itt kijön egy dupla számkombináció, akkor mester személyes éved van. A 21 nem mester szám, ilyenkor további számolás nem szükséges.

Kattints a saját mesterszámodra!

 

  

  

  

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL