DIVAT

Öltözz a szivárvány színeibe!

Szerző:
Szabó Anna
A tavaszi trend színvilága élénk és lüktető. A szivárvány összes árnyalata fellelhető benne. Alapszabály, hogy minimum hármféle színt kell magadra öltened.

 

A három kék

A kék színek hódítanak az idei szezonban, pláne ha hármasban jelennek meg egyszerre egy-egy kollekción. A türkiz, a mélykék és a királykék együtt is jól mutat, de külön-külön is viselheted.

Dominál a citromsárga

Jelentőségteljesen vonult be az élénk citromsárga a szezon vezető színei közé. A citromsárgát, bármivel is kombinálod, biztos, hogy dominálni fog. Legjobban a pirossal és a zölddel mutat, a sötét árnyalatok pedig még jobban kiemelik sugárzó jellegét.

A lila és narancs furcsa páros

A színek kombinálásának nagy mesterei a divattervezők. Az elsőre szokatlannak tűnő párosítás egyedi látványt nyújt. A két viszonylag ritka szín ötvözése jól sikerült, és ne felejtsük el egy harmadikkal variálni, ami az idei szezon egyik alapszabálya.

Színátmenet

A rikító színek után kissé visszafogottabb vizekre evezünk. A fehér és bézs árnyalatok elegáns hatást keltenek. A letisztult kollekció üdítő jelenség a tavaszi kollekciók vibráló ruhái közöt. A több szín jelenlétét egy kollekción belül igen kreatívan az árnyalatokkal oldották meg.

Tetőtől talpig

A tavaszi kollekciók között az egy színbe öltözés is figyelmet követelt magának. Ebben az esetben minden ruhadarab ugyanolyan színű, természetesen a tavasz rikító árnyalatait szem előtt tartva.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL