SZÉPSÉG

Hajvarázslat téli napokra

Szerző:
Szabó Anna
Szürke reggelek, hideg, eső, köd. Még mindig beláthatatlanul hosszú téli napok vannak előttünk, akkor is, ha egy-egy napra átmenetileg a hőmérő higanyszála tavasziasabb magaslatokra ugrik.

 

Ápolt haj, csillogó frizura. Erre viszont minden nap szükségünk és igényünk van, akár azért, mert munkánk követeli meg, akár egy randevú, vagy valami más társasági program, vagy csak azért is, mert jobb érzés úgy a tükörbe nézni, hogy rendben van a sérónk.

Persze egy borongós téli napon nem mindig van kedve hajat mosni az embernek, mert hosszú a szárítási idő, nem lehet kimenni sapka nélkül, az viszont összenyomja a frizuránkat. Mi legyen?

Szuper segítség ilyen alkalmakra is a Toni and Guy felfrissítő száraz sampon spray, amely két hajmosás között víz nélkül is felfrissíti a frizurát, matt bevonatot ad. A spray használatával hajunk valóban felfrissül és még dúsabbnak is hat, a formázás utána pedig mehet a megszokott módon.

Ehhez is van extra tippünk: rövid hajúak textúrapasztával varázsolhatnak új külsőt maguknak, hiszen elég csak két ujjunk között megmelegíteni egy mogyorónyi pasztát, és máris lehet hajat formázni tetszés szerint.

Hosszú hajúak polcáról pedig nem hiányozhat a rendkívül kellemes illatú fényspray, amelynek segítségével a ragyogászónába léphetünk. Az egész frizurára fújva vibrálóan intenzív fényű, élettel teli, friss és illatos hajkoronát nyerünk.

Aggodalomra tehát semmi ok, néhány jól megválasztott hajápoló cucc segítségével néhány perc alatt nagyobb hűhó nélkül is a mi hajunk lesz a legklasszabb a ködös téli napokon is!

Még több információt
a termékekről indekattinva találsz! >>

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL