FOGYÓKÚRA

Sztárok apró fogyókúrás titkai

Szerző:
Szabó Anna
A sztárok is mindent megtesznek azért, hogy alakjukat top formában tartsák. Lady Gaga három óránként eszik, Madonna kókuszvizet iszik, Rihanna a csípős paprikára esküszik. Próbáld ki te is kedvenced fogyókúrás tippjeit!

 

Alicia Keys


Az énekesnő ragaszkodik a napi koffein adagjához, ugyanis nem csak felpörgeti a szervezetet, hanem fogyaszt is. Számos tanulmány igazolta már, hogy a koffein fokozza a zsírégetést. A kávé helyett azonban egy egészségesebb italt, a zöld teát választja. Koncertjei előtt pedig zöld teát, vagy zöld tea koncentrátumot fogyaszt, hogy növelje az energetizáló hatásfokot.


Jennifer Lopez


Jennifer Lopez egyáltalán nem iszik alkoholt. Abszolút ellenzi az alkohol tartalmú italok fogyasztását, és nem csak a káros mellékhatásai miatt, hanem a magas kalória tartalma miatt is. Véleménye szerint a csábító koktélok és likőrök drasztikus csapást mérnek az alakodra.


Lady Gaga


Az extravagáns pop sztár betartja dietetikusa tanácsát, és két-három óránként eszik, még mielőtt megéhezne. Ezzel meg tudja előzni a farkaséhség kialakulását, melynek általában falási roham a vége. Ha eluralkodik rajtunk a mohóság, akkor már sokkal nehezebb megálljt parancsolni magunknak. A három főétkezés mellett még ugyanennyi kisétkezést is beiktat, amikor úgy nevezett snack-el csillapítja éhségét. A snack nem lehet több 100 kalóriánál.

Rihanna


Az erős paprikában van egy olyan összetevő, mely elősegíti a zsírégetést, így ha csípős ételeket fogyasztasz, akkor sokkal könnyebben tudsz megszabadulni a fölösleges kilóktól. Rihanna is a csilivel tartja karban az alakját, és egyúttal energetizálja magát koncertek előtt. Kedvence a csípős paprikával és borssal ízesített húsleves.


Nelly Furtado


Nelly Furtado ellenzi az olyan étrendeket, melyek csak salátákból állnak. Tökéletes alakját nem önsanyargatással tartja karban. Szerinte egy tökéletes étrendnek tartalmaznia kell a zöldségek és gyümölcsök mellett teljes kiőrlésű gabonákat és húsokat. A vörös húst külön kiemeli, mely az egyik legjobb cink- és vasforrás. Természetesen a sovány húsokat ajánlja.


Gwen Stefani


Gwen Stefani, ha ellenállhatatlanul rátör az édesség iránti vágy, akkor csokoládé helyett trópusi gyümölcsöket választ. A gyümölcsökben lévő gyümölcscukor könnyebben energiává alakul a szervezetben, mint a finomított cukor és sokkal egészségesebb is. C-vitamin tartalmuk pedig szintén támogatja a szervezet anyagcseréjét, ezért fogyókúrázáshoz is ezeket ajánlja. Kedvencei az egzotikus gyümölcsök, mint a papaya, mangó és ananász.


Madonna


Madonna a friss gyümölcsökkel és gabonákkal teli makrobiotikus étrendet követi már évek óta, de van egy apró titka is. Mindig odafigyel a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékpótlásra. Dietetikusa tanácsára óránként megiszik egy fél pohár vizet. Madonna a szénsavmentes forrásvíz mellett minden nap friss kókuszvizet is fogyaszt, ami magas káliumtartalma miatt segíti a méregtelenítést is.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL