2018. április 19. - Emma
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 19. - Emma
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Az igazság és a szabadság angyalai

Herceg Petra

Az igazság kimondása nem mindig könnyű, de az biztos, hogy minden titokra előbb-vagy utóbb fény derül. Az igazság pillanatai lehetnek fájdalmasak, de mindig magukban hordozzák a felszabadulást.

 

Az igazság kimondása fontos, de nem összetévesztendő a bántó ítélkezéssel. Sokan összetévesztik az őszinteséget a kíméletlenséggel, és meggondolatlanul bántanak másokat negatív kritikájukkal. Nem könnyű megtalálni a helyes módját az igazság tálalásának, mert könnyen megbánthatunk vele másokat akaratlanul is. Ha neked is problémáid akadnak néha a túlzott őszinteséggel, akkor Hadakiel, az igazság angyala tud neked segítséget nyújtani abban, hogy megtaláld a legmegfelelőbb szavakat az igazság kimondására.

Hadakiel az igazság angyalának üzenete: „Megmutatom neked az igazság aranymérlegét, de arra kérlek, ne keverd össze az igazságot a rosszfajta ítélettel. Talán túl szigorú vagy önmagadhoz és másokhoz egyaránt. Az is lehet, hogy őszintének gondolod magad, de mások szemében nézeteid merevnek, sőt intoleránsnak tűnhetnek. Ha úgy érzed, foglalkoznod kellene a kérdéssel azért, hogy javítsd az életed minőségén, hívj segítségül, mielőtt megszólalsz.


Könyörgés Hadakielhez: „Hadakiel, Hadakiel, Hadaiel, légy velem, és adj tanácsot, mielőtt megszólalok. Ne hagyd, hogy olyas valamit mondjak, amit később megbánok, és segíts, hogy diplomatikusan fejezzem ki a véleményemet. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretetés a fény nevében.”

Az őszinteség felszabadít

Az őszinteség nehéz dolog. Néha magunknak okozunk kellemetlenséget azzal, hogy nem akarunk másokat megbántani. A túlzott kíméletesség az előz helyzet ellentéte. Ez sem célravezető.

Pedael angyal üzenete: Sokféleképpen kereshetsz felszabadulást. Előfordulhat, hogy a munkahelyeden vagy egy kapcsolatban belekerültél egy helyzetbe, és nem tudod, hogyan lépj ki belőle, különösen, ha ez másokra is hatással van. Könyörögj hozzám szerető szándékkal, és kérd ki a tanácsomat, hogyan legyél szabad anélkül, hogy a szükségesnél jobban megbántanál vele másokat. Ha készen állsz arra, hogy türelmes légy, és a nevemben nap, mint nap szeretetet és fényt küldesz a problémára, megtaláljuk a megoldást.

Ha Pedael segítségére van szükséged, a következőképpen könyörögj hozzá: „Pedael Pedael, Pedael, ki kell szabadulnom ebből a helyzetből, segíts, hogy ne bántsak másokat a kelleténél jobban, de fel tudjak szabadulni. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Minden nap végezd el a könyörgést, míg látszólag maguktól meg nem oldódnak a dolgok.

 


 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

5 módja, a szexuális aura megtisztításának - Azt is eláruljuk, hogy ez miért fontos

5 módja, a szexuális aura megtisztításának - Azt is eláruljuk, hogy ez miért fontos

Az emberek sok féle energiát cipelnek magukkal és mindenhol nyomot hagynak. Energiájuk a meglátogatott terekben marad, és negatív hatással lehetnek rád. Jól ismert tény, ha valakivel együtt alszol, akkor minden olyan emberrel is, akivel ő valaha együtt volt. Mivel a szexuális kapcsolat során a két fél energiái kicserélődnek, így az átvett energia egyaránt befolyásolhat pozitívan és negatívan is minket.

Tovább »
Teszteld le, hogy mennyire vág jól az eszed!

Teszteld le, hogy mennyire vág jól az eszed!

Nem csak logikára lesz szükséged, hanem egy kis képzelőerőre is ahhoz, hogy megold a következő feladványokat. A válaszok önmagukban nemesen egyszerűek ezért próbáld meg nem túlbonyolítani őket. Tényleg csak egy csipet fantázia kell a jó logikai képesség mellé. Ha ezek meg vannak benned, akkor igazi lángelme vagy és könnyedén megfogod oldani a következő két feladatot!

Tovább »
Mit veszel észre elsőként a képen? - Megmutatja, mi a legnagyobb gyengeséged a szerelemben

Mit veszel észre elsőként a képen? - Megmutatja, mi a legnagyobb gyengeséged a szerelemben

A személyiséged sok mindenből tevődik össze. A bizonyos dolgokról alkotott véleményed szorosan kapcsolódik azzal, hogyan érzed magad emiatt, illetve hogyan reagálsz ezekre a dolgokra. Ez a reakció megnehezítheti egyes helyzetek kezelését, ezért fontos, hogy valóban megértsd, ki vagy valójában, hogyan gondolkodsz, hogyan érzel és, hogy a viselkedésed összhangban van-e a személyiségeddel.

Tovább »

Kalkulátor

Meditációs technikák

A meditáció megnyugtatja a testet, a lelket, és ellazít. És ha még nyugodt, csendes környezet is párosul hozzá, akkor igazi kikapcsolódást nyújt. Válaszd ki, melyik típusú meditációs technikára van jelenleg szükséged, és máris kipróbálhatod.

Még több kalkulátor »

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép