2018. július 16. - Valter
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 16. - Valter
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Az igazság és a szabadság angyalai

Herceg Petra

Az igazság kimondása nem mindig könnyű, de az biztos, hogy minden titokra előbb-vagy utóbb fény derül. Az igazság pillanatai lehetnek fájdalmasak, de mindig magukban hordozzák a felszabadulást.

 

Az igazság kimondása fontos, de nem összetévesztendő a bántó ítélkezéssel. Sokan összetévesztik az őszinteséget a kíméletlenséggel, és meggondolatlanul bántanak másokat negatív kritikájukkal. Nem könnyű megtalálni a helyes módját az igazság tálalásának, mert könnyen megbánthatunk vele másokat akaratlanul is. Ha neked is problémáid akadnak néha a túlzott őszinteséggel, akkor Hadakiel, az igazság angyala tud neked segítséget nyújtani abban, hogy megtaláld a legmegfelelőbb szavakat az igazság kimondására.

Hadakiel az igazság angyalának üzenete: „Megmutatom neked az igazság aranymérlegét, de arra kérlek, ne keverd össze az igazságot a rosszfajta ítélettel. Talán túl szigorú vagy önmagadhoz és másokhoz egyaránt. Az is lehet, hogy őszintének gondolod magad, de mások szemében nézeteid merevnek, sőt intoleránsnak tűnhetnek. Ha úgy érzed, foglalkoznod kellene a kérdéssel azért, hogy javítsd az életed minőségén, hívj segítségül, mielőtt megszólalsz.


Könyörgés Hadakielhez: „Hadakiel, Hadakiel, Hadaiel, légy velem, és adj tanácsot, mielőtt megszólalok. Ne hagyd, hogy olyas valamit mondjak, amit később megbánok, és segíts, hogy diplomatikusan fejezzem ki a véleményemet. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretetés a fény nevében.”

Az őszinteség felszabadít

Az őszinteség nehéz dolog. Néha magunknak okozunk kellemetlenséget azzal, hogy nem akarunk másokat megbántani. A túlzott kíméletesség az előz helyzet ellentéte. Ez sem célravezető.

Pedael angyal üzenete: Sokféleképpen kereshetsz felszabadulást. Előfordulhat, hogy a munkahelyeden vagy egy kapcsolatban belekerültél egy helyzetbe, és nem tudod, hogyan lépj ki belőle, különösen, ha ez másokra is hatással van. Könyörögj hozzám szerető szándékkal, és kérd ki a tanácsomat, hogyan legyél szabad anélkül, hogy a szükségesnél jobban megbántanál vele másokat. Ha készen állsz arra, hogy türelmes légy, és a nevemben nap, mint nap szeretetet és fényt küldesz a problémára, megtaláljuk a megoldást.

Ha Pedael segítségére van szükséged, a következőképpen könyörögj hozzá: „Pedael Pedael, Pedael, ki kell szabadulnom ebből a helyzetből, segíts, hogy ne bántsak másokat a kelleténél jobban, de fel tudjak szabadulni. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Minden nap végezd el a könyörgést, míg látszólag maguktól meg nem oldódnak a dolgok.

 


 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Válassz egy holdat és tudj meg valami egészen érdekes dolgot magadról! - Képes személyiségteszt

Válassz egy holdat és tudj meg valami egészen érdekes dolgot magadról! - Képes személyiségteszt

Ezt a tesztet egy londoni pszichológuscsoport állította össze, melyben a Hold különböző színei szerint határozták meg az egyes személyiségtípusokat. Attól függően, hogy melyiket választod, megtudhatsz magadról néhány érdekes dolgot. Komoly felismerések lehetnek ezek. Felkészültél az igazság pillanatára? Akkor ne várj tovább, teszteld magad!

Tovább »
Idézd meg életedbe az egyetlen igaz szerelmedet! - Ikerláng varázs

Idézd meg életedbe az egyetlen igaz szerelmedet! - Ikerláng varázs

Bizonyára te is hallottál arról a misztikus és csodálatos szerelemről, amit az ikerláng szerelem képes adni. Talán már elszántan keresed is a másik feledet a világban, azt, akiből csak egy van. Ha egy csettintésre nem is varázsolhatja elő ez a mágia, de meghívhatja az életedbe, hogy mielőbb egymásra leljetek, hogy újra egyesüljetek és beteljesítsétek a sorsokat. Végezd el az ikerláng varázst, ha szeretnél mielőbb az egyetlen igaz szerelmeddel lenni!

Tovább »
Könnyen vagy nehezen tanulod meg a személyes életleckéidet? - Megmondják a csillagok!

Könnyen vagy nehezen tanulod meg a személyes életleckéidet? - Megmondják a csillagok!

Mindenkinek tanulnia kell a fejlődéshez és ehhez sokszor több életleckét is meg kell tanulnunk utunk során. Mindig azt, amire éppen szükségünk van, ami előmozdíthatja a fejlődésünket. A kérdés csupán az, hogy te vajon könnyedén tanulod meg ezeket a leckéket, vagy nagyon is nehezedre esnek és mindig küzdelmesek? Persze ez magától a leckétől is függ, de minden csillagjegy másképp áll hozzá! Tudd meg, hogy miként sajátítod el a személyes életleckéidet!

Tovább »

Kalkulátor

Aloe Vera, a gyógyító csoda

Az aloe vera jótékony hatásait már több évtizede ismeri a szakirodalom, de még mindig nem olyan népszerű, mint gondolnánk.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Kegyes Éva

Protokoll és tánc szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Kegyes Éva

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép