DIVAT

A szezon legjobb téli kabátjai /Téli kabát körkép

Szerző:
Szabó Anna
A télikabát kollekciók közül a szőrmés, steppelt és military fazonok viszik a prímet, idén ezek a legnépszerűbbek.

 

Szőrmés és bundás fazonok

Az valódi és műszőrme bundák idén vezető trenddé váltak, szinte minden divatmárka kijött egy-egy modellel. Ha nagy állatvédő vagy, akkor válassz egy igényesen kidolgozott műszőrme bundát, vagy prém dzsekit, az is ugyanolyan látványos.

Prém gallér

A csizmáknál már láthattuk ezt a megoldást, most a kabátokon is visszaköszön ez a stílusjegy. A gallér körüli prém vagy szőrme bármilyen kabátot feldob. Vannak lecsatolható szőrmegallérok is, melyeket kedved szerint váltogathatsz.

Steppel dzsekik

A sportosabb stílus kedvelői számára tervezték a steppelt dzsekiket, melyek közül választhatsz vékonyabb, vagy akár pufi változatot is.

Kockák minden mennyiségben

A szövet kabátok is minden évben teret kapnak a téli kollekciókban. Idén a leglátványosabbak a kockás, színes fazonok voltak. Télen sem kötelező szürkében járni, ehhez az évszakhoz is jól passzolnak a vidámabb színek.

Military

A katonai stílus már évek óta újra meg újra visszatér. A jellegzetes egyenes szabásvonal, a gombok és a zsinóros díszek adják az alapot. Idén főleg szövetanyagokat használtak ehhez a stílushoz a divattervezők, ez passzol a legjobban ehhez a fegyelmezett trendhez.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL