A trónfosztott

 

A trónfosztott

A te királynődet valaki, vagy akár te magad megfosztottad a trónjától. Hagyod, hogy mások uralkodjanak rajtad, és hagyod, hogy elvegyék az örökségedet. Tehetetlennek érzed magad, csüggedtnek látszol, mert elvesztetted a méltóságodat.

A trón nélküli, vagy trónfosztott királynő úgy érzi, hogy a többi ember félreismerte. Hagyja, hogy uralkodjanak felette, ahelyett, hogy ő uralkodna. Eltűri, hogy mások kicsivé és gyengévé minősítsék le, vagy tehetetlennek tartsák, és a jogosan őt megillető helyet mások foglalják el. Ezt már gyerekkorában is átélheti az ilyen személy, hatalmas apja, domináns anyja, vagy testvére révén.

A trón nélküli királynő tudathasadásban szenved. Egyfelől tudja és érzi, hogy hová tartozik, és hogy uralkodnia kellene, de valami miatt gyengének és tehetetlennek érzi magát, nem képes helyt állni. A körülmények vagy a felsőbb hatalmak áldozatának tartja magát, és az áldozat szerepéből kicsinyes siránkozásba menekül a negatívumok, a gonoszság és az intrikák elől, melyek visszatartják attól, hogy trónigényét érvényesítse. Tudja, hogy a döntés az ő kezében van, de nem találja a kiutat.

Félsz a támadástól és az irigységtől, ezért nem küzdesz álmaidért. Inkább lemondasz róluk, így nem bánt senki. A védekező erőidet meg kell erősítened, mert támadásnak mindenki ki van téve. Ez elől nem lehet elmenekülni. Tanuld meg méltósággal kezelni a negatív kritikát. Küzdj meg a pozíciódért és tudatosítsd magadban, hogy meg van hozzá a kellő méltóságod. Szedd össze a bátorságod, és légy igazi királynő!

Vissza a kártyalapokhoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL