A fel nem vállalt királyság

 

A fel nem vállalt királyság

A belső királynőd valójában luxusra és tekintélyre vágyik, de ezt minden megnyilvánulásával tagadja. Legbelül erős vagy, egy igazi királynő, de életedet mégis a valótlanság és a hamis igénytelenség határozza meg.

A belső királynőnek ezt a típusát tréfásan koldusbáróként szokták emlegetni, mert a körülményei által megengedett szint alatt él, gondolkodik és érez. Nem nagyon veszi igénybe, amit az élet ajándékoz neki. Ez az igénytelenség összefüggésben van azzal, hogy fél felvállalni szerepét, amelyre született, és feltárni valódi körülményeit. Próbál szerényen és feltűnés nélkül élni. Minden áron kerüli a feltűnést. Nem akarja, hogy felfigyeljenek rá, hogy megtudják, mi rejlik benne, és hogy valójában ki is lehetne. Elbagatellizálja adottságait, képességeit.

Ez a típus gyakran jómódú, vagy tekintélyes családból származik, csakhogy ott különcnek számít, mert elfordul az övéitől. Viselkedésének okai az attól való rettegésben kell keresni, hogy akaratán kívül túllő a célon, túlzásba viszi a dolgokat, és olyan igényeket támaszt, amelyek túlmennek a normális emberi mértéken. Az is előfordulhat, hogy előző életeiben komoly hatalom, nagyság, széles körű ismertség és önmaga nagymértékű túlértékelése volt a jellemző. Most lelke mindent megtesz azért, hogy ne kerüljön még egyszer ilyen helyzetbe, ezért az ellentétébe csap át.

A belső királynődnek az a feladata, hogy megtalálja a középutat önmaga túlértékelése és lebecsülése között. Így feloldódik benne az a feszültség, hogy eredeti adottságait görcsösen elrejtse önmaga és a világ elől. Vesd le az önkorlátozás félelmét leplező maszkot!

Vissza a kártyalapokhoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL