Az álmodozó

 

Az álmodozó

A te királynőd nem uralkodik a saját birodalmán belül, mert nincs tisztában saját erejével, nem tudja, ki is ő valójában. Igényled az érvényesülést, a befolyást, a hatást és a valahová tartozást, de óhajodat pusztán elméleti szinten fejezed ki, és az uralkodás területén a gyakorlatban nem érsz el eredményeket.

Jelenleg nem találod a helyed a világban. A belső királynőd nem használja ki tetterejét és cselekvőkészségét. Tettek helyett inkább csak ábrándozol. Álmokat szövögetsz a jövőről, egy jobb életről, hogy nyersz a lottón, soha véget nem érő szabadságról, a megvalósulás lehetőségeiről, melyek pillanatnyilag hiányoznak. A meseszerű dolgok utáni vágyakozás a lelked mélyén megbúvó, vigasztaló érzéseken alapulnak, hogy tulajdonképpen kijár neked valami nagy és csodálatod dolog.

A vágyakozás és álmodozás közben nem veszed észre a lehetőségeidet, melyek csak akkor tárulnak fel előtted, ha tettre készebb lennél, és a kezedbe vennéd az életedet. Passzívan várod a csodát egy elkeseredett és csalódott élethelyzetben. Az első lépés, hogy elfogadd jelenlegi helyzetedet, és kezdj el lépésről lépésre megvalósítani az álmaidat. Ne csak a végeredményt értékeld, hanem a köztes állapotoknak is örülj. Így sokkal boldogabb és sikeresebb leszel. Ábrándozás és csodavárás helyett vedd észre a pillanatban rejlő lehetőségeket itt és most!

Vissza a kártyalapokhoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL