Az alárendelt

 

Az alárendelt

A te belső királynőd egy házizsarnok, aki nem meri befolyását és hatását a külvilágban gyakorolni, ezért közvetlen környezetét rendkívüli nyomásnak teszi ki.

A belső királynőd önértékelési problémákkal küzd, és hatásossága iránti aggodalmaktól szenved. A szakmai életben valószínűleg alárendelt pozíciót töltesz be, amelyben kevés felelősséget bíznak rád. Emiatt belső feszültségek gyötörnek, úgy érzed, nem kapod meg az élettől, ami kijárna neked. Ezért otthon, a családtagjaidon éled ki uralkodási hajlamaidat. Előírod nekik, mit csináljanak, nem tűrsz ellentmondást, engedelmességet követelsz tőlük. Alárendeltként kezeled őket. Álmaidban olyan életet képzelsz el magadnak, amelyben úgy uralkodhatsz, mint egy napkirály. Mindenkit irigyelsz, akinek hatalma és befolyása van mások fölött.

Azért vagy családtagjaiddal ilyen keménykezű, mert félsz, hogy kicsiny birodalmad fölött nem vagy képes uralkodni. Nincs elég önbizalmad, pedig az lenne megváltás mindenki számára, ha fel mernéd vállalni önmagad és külvilági sikereket érnél el. Ehhez minden képességed és adottságod meg van.

Vissza a kártyalapokhoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL