Viszlát borotva!


 

Fiatal korunkban döbbenünk rá először, hogy szeretnénk megszabadulni a nem kívánt szőrzettől, és ez egészen öregkorunkig így is marad. Legyen szó nem kívánt szőrről arcon, hónaljon, lábakon, bikinivonalon, vagy más testrészen, a nők és sok férfi is egyedül a fejbőrén kíván szőrzetet látni, máshol nem. 

Szőkítés

Igazából nem szőrtelenítési módszer, viszont általa a szőrszálakat kevésbé lehet látni. A vegyi anyagok eltávolítják a pigmentet a szőrből.

Borotválás

Ideiglenes módszer, mely a bőr felszínén levágja a szőrt. Tévhit, hogy a borotválás erősíteni, sötétítené a szőrt. Ugyanakkor a rövid szőrszál valóban jobban látszik a bőrön.

Fizikai szőrtelenítés: gyantázás, csipeszelés, cukros gyantázás  

Elterjedt módszer, mellyel lassítható a szőr növekedése, hiszen ilyenkor a szőrnek el kell jutnia a bőrfelszínig, és utána lesz csak látható. Ha elég sokszor élünk ezzel a metódussal, idővel a szőrtüszők is károsodnak, és elhalhatnak.

Depiláló szerek

Olyan vegyi anyagok, melyek feloldják a szőrt. Hátrányuk, hogy alkalmazáskor irritáció léphet fel, amennyiben a bőrsejteket is feloldja a szer. Hidrokortizonos krémmel csökkenthető az irritáció.

Gyűjtsd a krediteket, hogy Te lehess a szerencsés,
aki magáénak tudhatja a Royal Clinics nagy értékű szőrtelenítését! 

 Tudd meg, hogy hogyan növelheted nyerési esélyed >>

Elektrolízis

Az elektrolíziskor vékony tűt vezetnek a szőrtüszőbe, és elektromos árammal elégetik. Minden egyes szőrtüszőt külön kezelnek ilyenkor, és a kezelést ismételni szükséges, mely akár 12-18 hónapon keresztül is eltarthat.

Villanófényes és lézeres szőrtelenítés

E technológiáknál intenzív fény éri a bőrt, mely fénnyel a szőrtüszőben lévő festékanyagot, a melanint célozzuk meg. Ez a festékanyag elnyeli a fényt és elég, ezáltal megsemmisül a szőrtüsző. A kulcs a helyesen megválasztott fény hullámhossz! Olyan szolgáltatót keressünk, ahol állítható hullámhosszúságú fénnyel dolgoznak, lehetővé téve a fénykezelés egyénre szabását. 6-8 alkalmas kezeléssel véglegesen megszabadulhatunk a nem kívánt szőrzet 80-90%-tól.

DPC és lézeres szőrtelenítő megoldások a Royal Clinics orvos-esztétikai központban, óriási kedvezménnyel!

Elérhetőségek:

 1054 Budapest, Alkotmány u. 16., II/8.,
tel: 1 354 0145, 06 20 323 3298.

További részletekért látogass el a Royal Clinics weboldalára >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL