Családi pihenés a határ túloldalán: a Sonnentherme fürdőben

 

A „Babyworld” névre keresztelt, a kisbabákkal érkezők számára kialakított fürdőrész, igazi kuriózum Európában.

A gyermekeket a „Funny Waters“ vízi birodalom, a kikapcsolódni vágyó felnőtteket pedig a „Silent Dome” pihenőfürdő várja.

2 gyermekes családanya/családapa vagy? Szeretnéd meglepni családodat egy felejthetetlen határontúli wellness hétvégével?

Ha a fenti kritériumnak megfelelsz, győzd meg a Jézuskát arról, hogy a Ti családotoknak kell eljutnia az osztrák wellness paradicsomba >>

Ha élményre és pihenésre vágyik, akkor itt jó helyen jár. Az ausztriai Sonnentherme és Hotel Sonnepark egészen közel, közvetlenül az osztrák-magyar határ mellett található. A Sonnentherme Sopronból fél órányira, Szombathelytől pedig 45 percre fekszik.

Egész évben nyári fürdőhőmérséklet, meleg termáláramlatok és minden korosztály számára személyre szabott vízi- és wellnessprogram várja a családokat.

Ajánlatunk: Kisbabaúszás

A szálloda és a termálfürdő nemzetközi szinten egyedülálló úszóoktatási programmal várja a kisgyermekeket. Az úszásfoglalkozások során a hangsúly az apróságok termálvízben történő önálló, játékos mozgásán van. Az úszás során fejlődik a gyerekek mozgása, javul az izomzat mozgékonysága és az egyensúlyérzék. Nő az önbizalomuk és könnyedén megbarátkoznak a vízzel.

A Sonnentherme fürdőben számos ingyenes program áll a vendégek rendelkezésére: gyerekszaunázás, babaszaunázás, babawellness, babaúszás- és gyerekúszás próbaórák, babamasszázs, sőt még műugrás- és szinkronúszás oktatás is.

A szálloda csomagajánlatai tartalmazzák a babaúszásórákat, valamint kérhető egyéni úszásoktatás is a csemetéknek.

Szállásajánlatunk

A Sonnentherme fürdőhöz közvetlen átjáróval kapcsolódik a 4 csillagos Hotel Sonnenpark – családbarát szálloda. A gyerekbarát szálloda a babák, a gyermekek és természetesen szüleik kényelmét szolgálja. Itt minden megtalálható, amire a kisgyerekes családoknak szüksége van: babakocsi, rácsoságy, gyerekágy, pelenkázó, bili, babakád, vízforraló, cumisüvegmelegítő, babaörző telefon, fürdőköpenyek a gyerekeknek is, kapucnis fürdőlepedő a babáknak és még rengeteg apró figyelmesség. A kisbabákat és a gyerekeket különálló játszórész, tornaszoba, játszótér, nyuszisimogató, bio konyhakert, gyerekmegőrzés, babamegőrzés, és számtalan ingyenes program várja, napi 15 órában!

A szállodai szobaárak tartalmazzák a teljes ellátást (büféreggelit, könnyű ebédet, délutáni kávét és süteményt, svédasztalos vacsorát látványkonyhával, külön büfét a gyerekeknek és a babáknak…) és a Sonnentherme élményfürdőbe szóló belépőket.

További információk és szobafoglalás:

Sonnentherme és Hotel Sonnenpark
Ausztria, 7361 Lutzmannsburg, Thermengelände 1
Tel.: 0043 2615 87171-1000
E-mail: foglalas@sonnenpark.at

 

Aktuális ajánlataiért tekintsd meg weboldalunkat >>

 



 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL