ARCulat Szépségstúdió

 

 Egyre többen küzdenek elhízással, de önmagában a diéta már nem biztos, hogy elegendő megoldást nyújt. A kezeléseket egyszemélyes kabinokban végezzük, ahol csak a vendéggel törődünk. Nincs várakozás, nem zavarnak más vendégek, legalább egy rövid időre teljesen meg tudsz feledkezni a mindennapok gondjairól, a kezelések után megújulva folytathatod életedet.

Testkezeléseinkkel a fogyni vágyóknak, cellulit (más néven narancsbőr) problémákkal küzdőknek, laza kötőszövetű nőknek, szülés után lévő anyáknak, karcsúsodni vágyóknak tudunk nagy segítséget nyújtani. Minden testkezelésnél nagyon fontos a napi minimum 2-3 liter folyadék elfogyasztása (lehetőleg szénsavmentes ásványvíz formájában), hogy a méreganyagok minél könnyebben tudjanak kiürülni a szervezetből.

Most próbáld ki 15- 30% kedvezménnyel az ARCulat kezeléseit a Női Portál jóvoltából!
Tovább a kuponokért >>

Kezeléseinkből néhány:
LPG -
endermologie

LPG - az eredeti és egyetlen (az egymástól független, motorizált görgős kezelési technikát szabadalmaztatták, ezért csakis az LPG készülékekben találni egymástól függetlenül motorizált görgőket). Az LPG márkát világszerte több millió elégedett vendég tette ismertté és elismertté.

A kezelés mindössze 35 percet vesz igénybe heti két alkalommal, nem pedig 2-3 órát, mint a többi testkezelő sorozatnál. A kezelés alatt végig egy kezes-lábas ruhát visel a vendég, így nem kell meztelenül lennie a testkezelő előtt - éppen ezért a nagyon szégyenlős vendégek is bátran belevágnak a kezelésbe. Vendégeink ingyenesen kipróbálhatják a kezelést függetlenül attól, hogy vásárolnak bérletet vagy sem. (az ingyenes kipróbálási lehetőség értéke 6000 Ft.)

Regena tripoláris rádiófrekvencia ereje

A legújabb tudományos fejlődést kínálja a cellulit és testformázás kezelésében, az öregedés ellen. Már az első kezelésnél meggyőző eredményeket láthatsz. A probléma gyökerét kezeli, nem csak a tüneteket; egyszerre kezeli a mélyen fekvő és felületi zsírrétegeket, valamint igen pontos bőrmelegítést végez nagyon kis energiával és fájdalommentesen, így azonnal kisimítja és feszesíti a bőrt.

Universal Contour Wrap (USA) - azaz mélytengeri iszapos kontúrfáslizás, Szépség Oscar díjas eljárás

A kontúrfáslizást elsősorban a testméretek csökkentésére és nem a súly csökkentésére tervezték. Az átlagember általában minimum 15 cm-t csökken már az első fáslizás után, a vendég adottságaitól függően. Az elért eredmények a kezelés utáni napokban fokozódnak. Három – öt kezelés után átlagosan 60 – 90 cm halmozott méretcsökkenés várható, mely akár egy konfekció méretnyi méretcsökkenésnek is megfelel. Menses letelte után érdemes jönnöd a kezelésre. Kg-ban nem fogsz változni, mert nem a vizet nyomjuk ki a szervezetből. A kötőszövet tömörülése során mennek le cm-k. A nagyobb alkatú, lazább kötőszövetű vendégek látványosabban változnak.



Oleaslim kezelés

Férj bele egy számmal kisebb ruhádba pár kezelés után! Kifejezetten a cellulit csökkentésére, a nyirokkeringés élénkítésére és a zsír kiválasztására állították össze az Oleaslim terméket. Tökéletes megoldás az alak újraformálására. A bőr ismét feszessé válik, sima, rugalmas lesz. A kezelés kb. fél órát vesz igénybe. Az Oleaslim kezelés a Nelly de Vuyst márka egyik legszenzációsabb eljárása, melyet híres amerikai és nyugat-európai "spa"kban több mint egy évtizede használnak nagy sikerrel! Hatását a természetes összetevőinek köszönheti. Az Oleaslim kezeléssel gyors és látványos eredmény érhető el már az első kezelésnél is. A tiszta illóolajak méregtelenítenek, ellazítanak. Vendégeink azonnal látják a narancsbőr állapotának javulását és érzik a centiméterben történő változást már egy kezelést követően is.

Formálni szeretnéd az alakodat, és nem tudod, hogy hogyan kezdj hozzá?

Oszdd meg a Jézuskával, hogy miért lenne akkora szükséged a 2 db 15 alkalmas LPG bérlet egyikére >>


Az ARCulat Szépségstúdió egyedülálló környezetben, képzett szakemberekkel várja vendégeit, s nemcsak a forradalmian új testkezelési eljárásokkal, hanem számos más exkluzív arckezeléssel is. Folyamatos akciókkal kedveskedünk vendégeink részére.

További információ és bejelentkezés:

ARCulat Szépségstúdió,
Budapest XII., Ráth György u.6.


www.arculatstudio.hu
e-mail: kozmetika@arculatstudio.hu
Tel: 06-1/225-31-85,
06-30/294-34-43

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL