Titánvilág története

 

Felmerült tehát a kérdés, miért ne lehetne saját webáruházunk nekünk is.
Hosszas ötletelés és utánajárás után a titánium ékszerek mellett döntöttünk, mert nem igazán találtunk Magyarországon hasonlót. Megszületett a döntés, melyik márkát szeretnénk itthon képviselni, ez lett a Boccia titánium. Németország vezető márkája ékszerek és órák tekintetében.

A Boccia titánium 100%-ban olyan minőségű, mint, amit az orvosok használnak antiallergén mivoltából adódóan. Tehát aki fém vagy más allergiában szenved, és nincsen lehetősége ékszereket viselni, annak is lehetőséget adhatunk arra, hogy egy különleges alkalomra, vagy csak a napi öltözet kiegészítéshez ékszerekkel kényeztesse magát, vagy szeretteit.
A mi nézetünkből, minden olyan kritériumnak megfelelt, ami a mi elvárásainkban szerepelt.

A teljesség igénye nélkül néhány: minőségi termék legyen anyagát tekintve,
lehetőleg az összes kategória megtalálható legyen a szortimentben
(fülbevaló, karkötő, karóra, nyaklánc, gyűrű ), a modellek képviseltessék magukat majdnem minden ( kinek, mi tetszik) korosztály számára, legyen különleges a technológia, amivel készül, mert mi is csak így tudunk vásárlóinknak különlegeset nyújtani.

Szintén hosszas tanakodást igényelt a megfelelő név kiválasztása is, és úgy gondoljuk sikerült a termékhez mérten számunkra, és most már majdnem két éves működésünk után a vásárlóink számára is egy igen találó nevet kitalálni, ez lett a Titánvilág.


Mivel vásárlóink között mára sikeresen megtalálhatóak visszatérő és törzsvásárlók is, úgy döntöttünk, létrehozunk egy kedvezmény programot számukra, mely beváltható hűségforintokon és %-os kedvezményeken alapul. Nagy tetszési indexel büszkélkedhetünk köszönhetően vásárlóinknak. A Titánvilág webáruház kialakításánál fontosnak tartottuk a meglévő és leendő vásárlóink véleményét, mert így nem csak mi, hanem mások is pontosabb információkhoz juthatnak termékeinkkel kapcsolatban. „Egyszóval”, lehetőség van termékeink véleményezésére.

A visszajelzések alapján már keressük a további minőségi titánium termékek lehetőségeit.
Még egy pár szóban megemlíteném, milyen anyagokkal ötvözve készülnek az általunk forgalmazott termékek.

A titánium semmilyen más fémhez nem hasonlítható, és emiatt kombinálása más anyagokkal profi eljárást igényel, a Boccia mégis megalkotta ezeket a modelleket, melyek betéteiben különböző színű zománcot, micro gyémántot alkalmaz párhuzamosan a matt és fényes csiszolással, bemaratásokkal, és nem utolsó sorban az aranyozás 3 micronos-PDT technológiájával. A karórák tekintetében is szintén csak minőségi alapanyagokat használ fel a zafir kristály / kemény ásványi kristály üvegezés, vagy a svájci és japán óraszerkezetek beépítésével.



Beszállítóink kiválasztásakor maximálisan a vásárlóinkra fókuszálva kellett a szállító céget is kiválasztanunk, akivel a lehető legrövidebb idő alatt színvonalasan tudjuk vevőinkhez a megvásárolt terméket eljuttatni. Visszajelzéseink alapján ők is hozzájárulnak sikereinkhez, és ezúton is köszönet számukra.

Bízunk benne, hogy egyszer Ön is személyesen megtapasztalja cégünk és az általa nyújtott termékek minőségét, és segítségére lehetünk a későbbiekben tapasztalatainkkal.

Ezúton kívánunk minden meglévő és leendő vásárlónknak
BÉKÉS ÉS MEGHITT ÜNNEPEKET!

 


Szeretnéd nyerni adventi játékunkon,
de még nem tudod, hogyan lehet?
Kattints ide a részletekért! »
 

 


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL