DIVAT

Kávéházi hangulatban

Szerző:
Szabó Anna
Egy kifinomult stílus a la Burgoise, a 60-as évek francia nők világát mutatja be. Az új trend nőies és elegáns, luxus hatású kiegészítőkkel.

 

A macskanő

A párducminta mindig vadságot tükröz. Nem éppen visszafogott választás, pláne, ha mindez egy látványos bunda képében jön velünk szembe az utcán. Biztos, hogy senki számára nem marad észrevétlen. Nos, épp ez volt a célja a tervezőknek. A luxusnő, aki vad és ellenállhatatlan.

Szövet és bőr

Vagányabb vizekre evezünk, ha a bőrdzsekis kollekciókhoz érünk. Egy szűk farmerrel, vagy egy leggings-sel kombinálva tökéletes a hatás. Az egyenes szabású szövetkabát is újra megjelent az őszi kabátok palettáján.

A csipke eleganciája

A csipke ebben a szezonban nagy szerepet kap. Több kollekcióban is viszont láthattuk ezeket a szexi és nőies darabokat. Bátran lehet őket kombinálni akár farmerrel is.

Lolita

A szoknyák és mini ruhák térdzoknival olyan diáklányosak, a kis kerek gallérról nem is beszélve. Itt is megjelenik a francia attitűd. A sötét színű harisnyák szépen kiemelik a láb formáját, de ha térdzoknit húzol fölé, akkor válassz inkább áttetsző harisnyát.

Masni mánia

A nagy masnik szintén diáklányos hangulatot kölcsönöznek az öltözetnek. Ezzel az ötlettel a kislányos báj újra előtérbe került.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL