2017. szeptember 22. - Móric
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. szeptember 22. - Móric
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Érzelmi gyertyamágia

E.R.

Ahhoz, hogy érzelmi gyógyítást végezhess, több fajta, különböző színű gyertyára lesz szükséged. Ám ne feledd, annak érdekében, hogy a lehető legjobb eredményt érd el, egyedül kell végrehajtanod ezeket a kísérleteket.

 

Előkészületek


A legjobb, ha már előre kiválasztasz egy olyan időpontot, amikor senki sem tud megzavarni. Legjobb, ha este végzed a gyakorlatokat, mert fontos, hogy a szobában félhomály legyen. Tegyél szabaddá egy helyet, amely az oltárodként szolgál majd, és helyezd a közepére azt a bizonyos gyertyát, amelyről úgy érzed, hogy segítségedre lesz. Helyezz el egy kényelmes széket, a gyertyától számítva úgy kétméternyire. Amikor leülsz, egyenesen a gyertya lángjába kell nézned, anélkül, hogy a fejedet fel kellene emelned, vagy megmozdítanod.


A varázslat menete


Gyújtsd meg a gyertyát, majd ülj le a székre. Mélyen nézz bele a gyertya lángjába, és koncentrálj arra, hogy miért is végzed ezt a rituálét. Ha például vörös gyertyát égetsz azért, mert energiahiányban szenvedsz, gondolj bele, milyen gyönyörű lesz az életed, ha majd teljes mértékben feltöltődtél. Képzeld el magad, amint különböző, testileg kimerítő tevékenységet végzel, de közben elegendő energiád marad ezeknek a tevékenységeknek a befejeztével is. nézz bele a lángbak és képzeld el: a gyertya piros fénye olyannyira kiterjeszkedik, hogy már az egész szobát körülöleli. Képzeld el magad, amint a vörös fény teljesen átölel, és érezd, ahogyan a piros energia egész tested minden sejtjét fokozatosan új életre kelti.


Meredj továbbra is a láng fényébe, mindaddig, míg nem érzed úgy, hogy teljesen megfürdőztél a vörös színben. Szorítsd magadhoz ezt az érzést, ameddig csak tudod. Amikor el kezd gyengülni, mondj hangosan köszönetet: „köszönöm”. Vegyél mély lélegzetet, és hagyd, hogy a gyertya magától elaludjon.


És az eredmény…


Meglátod, azonnal érezni fogod ezeknek a gyakorlatoknak az eredményeit. Az egész folyamat nagyjából 10-30 perc időt vesz igénybe. Ezt az egy szál gyertyás rituálét bármikor végrehajthatod, ahányszor csak szeretnéd. Most megmutatjuk, azokat a különböző érzelmeket és magatartásformákat, melyeket ezeknek a gyakorlatoknak a során megváltoztathatsz:

Vörös gyertya
Akkor használd, ha energia, magabiztosság vagy szenvedély hiányban szenvedsz. A vörös szín legyőzi a pesszimizmust és a negatív hozzáállást.
Narancs gyertya
Akkor használd, ha életerő vagy motiváció hiányban szenvedsz. Segíthet a félelem, a bizonytalanság és a bánat orvoslásában is.
Sárga gyertya
Akkor használd, ha magányosnak, elhagyatottnak, vagy depressziósnak érzed magad. Ám akkor is felhasználhatod ezt a színt, ha úgy érzed, hogy korlátok közé vagy szorítva és csalódott vagy.
Zöld gyertya
Akkor használd, ha úgy érzed, össze vagy zavarodva, dühös vagy, elveszítetted az önuralmadat. Akkor is hasznos, ha mástól függsz, vagy ha érzelmileg labilisnak érzed magad.
Kék gyertya
Akkor használd, ha határozatlannak, idegesnek érzed magad, vagy ha nem vagy képes tisztán gondolkozni. Segít továbbá, ha elveszítetted a hitedet, reményedet, vagy a bátorságodat.
Indigószínű gyertya
Akkor használd, ha elvesztetted a hitedet, vagy spirituális útmutatásra van szükséged. A családi nehézségeket is enyhíteni tudod ezzel a színnel.
Lila gyertya
Akkor használd, ha úgy érzed, belső békére van szükséged. A lila szín csillapítja a bűntudat érzését, növeli az önbecsülést és táplálja a lelket.
Rózsaszín gyertya
Akkor égesd, ha úgy érzed, nehezedre esik szeretetet adni, vagy kapni. Segít továbbá megszabadulni az érzelmi traumáktól és az alkalmatlanság érzésétől.
Szürke gyertya
Akkor égesd, ha hosszan tartón stressztől vagy mentális kimerültségtől szenvedsz. Akkor is segítségedre lesz ez a szín, ha éppen azt érzed, hogy feladnád, avagy megfutamodnál egy probléma elől.
Ezüst gyertya
Akkor használd, ha úgy érzed, nem vagy olyan jó helyzetben, mint kellene. Segít abban, hogy visszanyerd magabiztosságodat és megnövelhesd önbizalmadat.
Arany gyertya
Akkor égesd, ha félsz a sikertől, vagy kétségbe vonod a sikerre való alkalmasságodat.
Fehér gyertya
Bármikor, bármilyen problémára égetheted. Minden esetben, amikor nem vagy biztos abban, hogy ilyen színű gyertya lenne a legjobb megoldás az adott problémádra, válaszd a fehéret. Továbbá akkor is kitűnő választás, ha el akarod űzni a bánatot, vagy további védelemre van szükséged.

 

 

Richard Webster
Gyertya mágia
(Édesvíz Kiadó)

Ha fújtál már el valaha életedben születésnapi gyertyát, miközben elsusogtál magadban egy kívánságot, valójában a gyertyamágiát alkalmaztad. Ez a mindenki által ismert és mókás módja vágyaink kinyilvánításának, de ha valóban valóra szeretnéd váltani álmaidat, segítségedül szegődik ez a praktikus kézikönyv.

Richard Webster hipnoterapeuta és tanító, aki a világot járva okkult témájú foglalkozásokat és előadásokat tart. Most megtanulhatsz tőle varázsolni, szertartásokat végezni, jósolni a jószerencse, a szerelem, a bőség, a védelem, a gyógyítás és a boldogság érdekében.

Miért is korlátoznád kívánságaidat évi egy alkalomra? Kezd el valóra váltani összes vágyadat most, a gyertyamágia segítségével!


 


SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Tégy az ágyad mellé 3 citromot - Ha hiszed, ha nem, örökre megváltozik az életed!

Tégy az ágyad mellé 3 citromot - Ha hiszed, ha nem, örökre megváltozik az életed!

A negatív energia mindannyiunkra rossz hatással van, akár az egészségünket, a kapcsolatainkat, vagy a jólét bevonzását tekintjük. Ezért arra kell törekedni, hogy minden lehetséges módszerrel távol tartsuk. Íme, a legjobb módszer, ami egy csapásra megváltoztatja az életedet.

Tovább »
Az összes rejtett állatot és arcot látod ezen a 144 éves képen?

Az összes rejtett állatot és arcot látod ezen a 144 éves képen?

Ezek a fejtörők nem csak, hogy gondolkodásra késztetnek, hanem tréningeznek is, hogy egyre  olajozottabb legyen az elménk és egyre élesebb. Amellett pedig, hogy milyen hasznosak, és még a szemünket is tornáztatják, még szórakoztatóak is!  Lássuk, hogy miként szerepelsz a mai kihíváson és meglátod-e az összes rejtett állatot és arcot ezen a 144 éves képen!

Tovább »
Madártoll-teszt - Mi a legfőbb feladatod jelen életszakaszodban?

Madártoll-teszt - Mi a legfőbb feladatod jelen életszakaszodban?

A tollak az egyensúly és a szabadság egyetemes szimbólumai. Ezért használta fel őket az a spanyol pszichológuscsoport, aki ezt a tesztet összeállította. Ha kiválasztod az általad szimpatikusnak vélt madártollat, akkor fény derül arra, hogy mi a legfontosabb feladatod életed jelen szakaszában. Ha kíváncsi vagy rá, akkor ne habozz, teszteld magad!

Tovább »

Kalkulátor

Parfüm horoszkóp

Olykor nem is olyan könnyű kiválasztani a személyiségedhez illő parfümöt. Ebben lesz segítségedre ez a kalkulátor. Válaszd ki a csillagjegyet, amelyben születtél, és megtudod, mely parfüm illik hozzád.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Erdősné Zsóka

Szoptatási tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Erdősné Zsóka

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép