DIVAT

Légy egy kicsit rusztikus

Szerző:
Szabó Anna
Az ősz egyik legnagyobb dobása a barokkos hangulat és a tengerész stílus keveredése, mindezt ízlésesen és naturális kiegészítőkkel lágyítva.

 

Kárpit minta barokkosan

Ezek a sűrű mintás fölsők olyanok, mintha egy barokk stílusú kárpithuzatból készültek volna. Ettől lesz rusztikus a megjelenés. A már szinte zavaróan túlzsúfolt fölsőkhöz mindenképp letisztult és természetes kiegészítők illenek.

Egy kicsit tengerész

A tengerész stílus színekben és fazonokban is megjelenik. A zsinóros őszi kabát, a sötétkék kord blézer sportos jellege tökéletes összhangban van a virágmintás romantikusabb darabokkal. A kantáros kord mini ruha hosszúszárú bakanccsal szintén a rusztikus stílust követi, kicsit vagányabb kiadásban.

Kötött és kord kombinációk

A rusztikus stílusnak az alapja az anyagok keveredése. A kötött ruhához bőr kézitáskát adtak, a kord kardigánhoz pedig kötött táskát. Merj variálni, de közben maradj stílusos!

Szexi és vagány minik

A rusztikus stílus eklektikussága ellenére egy nőies irányvonalat képvisel, melyből nem hiányozhatnak a hosszú combokat megmutató rövid szoknyák. A fodros tengerész szoknya bokacsizmával mutat jól, a zsebes szoknyát akár gumicsizmával is hordhatod.

Előtérben a mélykék

A tengerész jelleg mutatkozik meg erőteljesebben az alábbi összeállításokban. A mélykék az alapszín, a kockás ing sportos hatását egy szőrme mellény teszi izgalmassá.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL