A magányos

 

A magányos

Ez a bölcs felületes kapcsolatokat tart fenn, és felületesen kommunikál. Társalog és egy sor konvencionális társadalmi kapcsolatot tart fenn, de kevés közvetlen kapcsolata van. Távol tartja magát az emberektől, kerüli az ünnepi összejöveteleket, gyűléseket, és ezért többet van egyedül, mint szeretné.

Ez a bölcs élete során számos kellemetlen élményt és eseményt megélt, és ezek következményeként magányossá vált. Elhúzódik az emberektől, mert sokszor megsértették őt. Az emberkerülő bölcs kivonja magát a társasági életből. Van ugyan néhány barátja, de kerüli azt, hogy oldott társaságban időzzön. Attól, hogy lemond az emberi kapcsolatokról, lassan mogorvává válik. Egyre jobban elszigetelődik, és úgyszólván elfelejti, milyen érzés egy gondtalan és vidám csoport tagja lenni.

Feladata újra bízni, és újra felvenni a kapcsolatot a külvilággal. Ahogy emberek közé megy, szelleme felfrissül, és új érzelmekkel gazdagodik. Bár nem könnyű ez neki, hiszen retteg attól, hogy újra megbántják, de szükségszerű megtennie ezt a lépést, különben véglegesen elszeparálódik az emberektől és az élettől.

Vissza a kártyalapokhoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL