A rejtőzködő

 

A rejtőzködő

Ez a típus nem mutatja meg igazi önmagát, olyan, elrejti igazi arcát. Sokszor nem tölti ki a rendelkezésére álló teret, hanem összesűríti magát. Azt szeretné, ha odafigyelnének rá, mégis visszafogja magát, és nem szívesen mutatkozik.

A bölcsnek ez a típusa fél betölteni a teret, vagy bárkire ráakaszkodni, vagy túl sokat követelni valakitől. Gyakran érzi azt, hogy nem szabad megnyilatkoznia, nehogy feltűnjön, vagy netán valakinek a helyét elvitassa. Számos oka lehet, akár családi is, amiért egy bölcs magába fordulóvá válik. Ez a bölcsfajta nem használja megfelelően a rendelkezésére álló terjeszkedési erőket, holott kitűnő esélyei lennének a térhódításra, az előretörésre, és eközben olyannak mutatkozhatna, hogy embertársai szívélyes és pozitív személyiségként ismerjék meg.

A humoros és a szívből jövő nevetés sokat segít, hogy felszabaduljon és felvállalja igazi szerepét a világban. A kapcsolatai kibővítése azáltal jön létre, hogy a közös nevetés közös jóérzéshez, az energikus összeköttetés ellazuláshoz és telítettséghez vezet.

Vissza a kártyalapokhoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL