PASISZEMMEL

A fiam lehetnél... vagy inkább a pasim?

Szerző:
Szabó Anna
Mi ez az új dili Hölgyek? Értem én, hogy a rágósabb falatok helyett mindenki friss húsra vágyik. Na de ennyire? Pár éve még ciki volt fiatalabb pasikkal kikezdeni. Mára meg szinte divatot űztök belőle…

 

Ez tényleg felfoghatatlan. Mint a gomba, úgy nőnek ki a földből a környezetemben az olyan viszonyok, ahol a nő egy nála fiatalabb „fiúcskával” szel. Esetenként nem is alig fiatalabbal. De bármennyi is legyen a differencia, ez valami teljesen új megszállottság lett a gyengédebbik nemnél. Női kapuzárási pánik? Egyik kedves Hölgy ismerősömmel úgy futottam össze valamelyik nap, hogy ott volt vele a barátja is. Első pillantásra gyanúsak voltak. „Mondd csak, a srác nem fiatalabb nálad egy kicsit?” – kérdeztem teljesen ártatlan ábrázattal. „De, négy évvel.” – felelte a szerelemtől csillogó szemekkel a fekete hajú szépség. Kábé megállt bennem az ütő. Négy évvel? Amikor én a kamaszkor gyermeki szakaszából kilépve csajozásra adtam a fejem, gyakorlatilag minden próbálkozás előtt fel kellett mutatnom a személyimet a kiszemeltnek, és ha csak egy nappal is fiatalabb voltam őnagyságánál, már be is kerültem a felejtős kategóriába. Erre meg itt van ez a találkozás, de mondhattam volna azt is, amikor az egyik koncerten a negyedszázadot is túllépő, a társaságunkhoz tartozó lányka lógó nyelvvel vadászott a tömegben a második ikszet épphogy fentről súroló fiúkra; vagy mikor nem egy olyan vallomás érkezik az udvartartásomba tartozó tündérkéktől, hogy nekik bizony a náluk fiatalabb hercegecskék a gyengéik. Mi történt veletek, XXI. századi nők? Utánajártam Pasiszemmel.

Ennél nagyobb szégyent…

Férfiként nincs más teendőnk, mint megmérettetni magunkat az elcsábítani kívánt nőnél, és vagy sikerrel járunk, vagy arccal a talajt vesszük célba. Ha utóbbi valósul meg, és éppenséggel pont egy másik lovag üt ki minket a nyeregből, nem mindegy, hogy milyen korú az illető. Mert némi morgolódás árán fejet hajtunk, ha a lány az „édesem” helyett inkább „papusnak” szólíthatná újdonsült hódolóját, hiszen a szerelem – de főleg a vaskos pénztárca – legyőzi az „aggastyánok” merevedési zavarait is. Na de amikor egy siheder nyom le minket! Az nagyon fáj… Legyen csóróbb, nyeszlettebb, zavaros családi hátterű, jogosítvánnyal nem rendelkező, bármi, csak ne fiatalabb! Az nekünk, a vesztes félnek elemébe vág. A pasiktól amúgy sem áll távol a versengés szelleme, és amikor egy kiskölyök orozza el előlünk a kiszemelt csajt, azt nagyon nehezen fogadja el az egónk. De miért is járhat egyáltalán sikerrel?

Szolgálhatok egy üdítővel, asszonyom?

Többek között azért, mert így fiatalon tartja magát a nőt is. Igen, Szépségeim, egy alig húsz esztendős Adonisz mellett nagyon tepernetek kell, a trampli kinézetet simán elfelejthetitek. Amellett pedig, hogy társaságával felfrissíti a Ti külső megjelenéseteket is, fizikai és szellemi síkon is megfiatalít benneteket. Sok kellemes program, buli-buli hátán, társasági élet, szórakozás, még a kiképzést is bírja az ágyban, avagy hawaii, dizsi, napszemcsi. Elárulom – hála tudományos kutatómunkámnak -, hogy mentálisan pedig remek társalkodó partnerre találtok bennük. A nők köztudottan érettebbek a férfiaknál, így egy ifjú Don Juan számára egy nála pár évvel idősebb nő maga az intellektus Kánaánja, akivel olyan dolgokról beszélgethet, amik hallatán a saját korcsoportjának képviselői csak olyan bambán néznének, mint karácsonyi ponty a bevásárló szatyorban. És mivel nőkről van szó, ne felejtsük ki a féltékenységet sem.

Bezzeg nekem fiatalabb pasim van!

Remekül a barátnők orra alá lehet dörgölni, hogy a legújabb fogásba milyen kis fiatal aranyhalacska került be. Tuti, hogy enni fogja őket a penész. Már hogy ne enné őket, amikor az ő fickóikat már megviseli a lépcsőzés a harmadik emeletre, adott esetben már meg sem találják a szerszámukat a pocaknak becézett söröshordótól, vagy dús fürtjeik maradéka már csak a tarkójuk környékén koncentrálódik. Hölgyek, Ti imádtok egymás előtt villantani, és egy olyan pasi begyűjtése, akinek kemény hátsóján még szinte ott a tojáshéj, tökéletes alkalom arra, hogy az irigyetekké tegyétek a teljes csajkoszorút. Még akkor is, ha esetleg csak ideig-óráig tart a románc.

Kötelezettségek nélkül

Egyik barátom rendszeresen panaszkodik arra, hogy azok a nők, akiknek maholnap már a családalapításon kellene törniük a fejüket, inkább amiatt sóhajtoznak, hogy ők még szeretnének élni. Mulatni, világot látni és vad kalandokat a dunyha alatt – lehetőség szerint minél több csődörrel. Ehhez aztán végképp ideális partner lehet egy náluk fiatalabb pasi. Ugyanis egyik oldalon sem lesznek elvárások. Vegyünk például egy 30 éves kor környékén ólálkodó nőt. Ha összeszűri a levet egy nála 8-10 évvel ifjabb legénnyel, aligha támaszthat felé olyan elvárásokat, hogy legyen a ház ura, aki majd egyszer gondoskodó családapaként a tenyerén hordozza. Egy frászt. Egy ilyen kapcsolat pontosan arra jó, hogy levegye a felelősség terhét mindkét szereplő válláról. A srácnak nem lesz kisebbségi komplexusa, hogy még nem feltétlenül rendelkezik önálló egzisztenciával. „Figyelj, baby, én ezt tudom adni, ha nem tetszik, keresek magamnak egy fiatalabbat.” – vághatja simán a nő fejéhez a húszas éveit még alig taposó csábító. A nőnek pedig pont azért lesz ez kényelmes, mert ha valóban úgy érzi, hogy a világ még számtalan felfedezésre váró csodát tartogat neki, akkor ez a kamasznál alig idősebb legény nem bombázza majd őt házassági ajánlatokkal, és nem kényszeríti arra, hogy szombat délben a fakanál mellett álljon haptákban. Szóval végül is megértem én, hogy vonzó egy ilyen tinédzser l’amour, csak éppen elfogadni ezt meglehetősen nehéz. De nem baj, eljön még a mi időnk. Úgyis azt mondják, hogy amikor a nők már elindulnak lefelé a lejtőn, a férfiaknak még csak akkor kezdődnek a legszebb évek…

 


 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL