1kg krumpli
7db keményre főzött házi tojás
4dl alacsony zsírtartalmú tejföl
10dkg mangalica kolbász
Só, bors
Olaj
1. Először is a tojást és a burgonyát főzd meg. Amikor kész, tedd félre hűlni.
2. Közben a kolbász bőrét húzd le, majd karikázd fel. Egy hőállóedényt olajozz ki
3. A langyos krumplit pucold meg és karikázd fel, majd a tojást is.
4. A hőálló edénybe rakjál egy sor krumplit, finoman sózd meg, majd egy sor tojás és kolbász következik.
5. Úgy oszd be a hozzávalókat, hogy a tetejére egy sor burgonya jusson. Végül kend meg a tetejét tejföllel.
6. Helyezd kb. 150 ºC-os sütőbe, és süsd míg a tejföl a tetején arany barnára sül.
OLVASS TOVÁBB!
Egészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
GASZTROTényleg be lehet rúgni a teától?
Hallottad már, hogy a teától be lehet rúgni? A svájci teaszakértő elmagyarázza, miről van szó....
GASZTROMit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTRONem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTRODepressziót okozhat a Mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK