GASZTRO

Rakott krumpli

Szerző:
Szabó Anna

 

Hozzávalók:

1kg krumpli
7db keményre főzött házi tojás
4dl alacsony zsírtartalmú tejföl
10dkg mangalica kolbász
Só, bors
Olaj

 

Elkészítése:

1. Először is a tojást és a burgonyát főzd meg. Amikor kész, tedd félre hűlni.

2. Közben a kolbász bőrét húzd le, majd karikázd fel. Egy hőállóedényt olajozz ki

3. A langyos krumplit pucold meg és karikázd fel, majd a tojást is.

4. A hőálló edénybe rakjál egy sor krumplit, finoman sózd meg, majd egy sor tojás és kolbász következik.

5. Úgy oszd be a hozzávalókat, hogy a tetejére egy sor burgonya jusson. Végül kend meg a tetejét tejföllel.

6. Helyezd kb. 150 ºC-os sütőbe, és süsd míg a tejföl a tetején arany barnára sül.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL