Az örök elégedetlen

 

Az örök elégedetlen

Ez a belső harcos nem tud örülni a győzelemnek. Örökké elégedetlen, és fáradhatatlanul küzd további célokért ahelyett, hogy örülne a sikereinek, vagy annak, amit már elért.

A fáradhatatlan harcost elsősorban olyan dolgok foglalkoztatják, amelyek még nem valósultak meg: célok, amelyekért küzdeni lehet, lehetőségek, melyek még megvalósításra várnak. Korábbi sikereivel sosem elégedett, és nem képes önbizalmat meríteni belőlük. A görcsös előrenézés megakadályozza abban, hogy a múlt megelégedéssel töltse el, és mivel csak azt tartja értékesnek feltüntetni, ami a jövőben lesz, értéktelennek tartja, amit eddig elért. Mindössze szemléletváltást kell elérni nála, és rádöbbenteni arra, hogy aki elégedett, az a jövőben is többre viheti, mint az elégedetlenkedő.

Az ilyen viselkedés mögött megbújó szorongás a belső harcos attól való félelmével magyarázható, hogy bénultság vesz majd erőt rajta, ha a múlt babérjain pihen. Attól fél, elveszítené lendületét és tetterejét, ha átadná magát a jóllakott elégedettségnek. Tudatosítania kellene magában, hogy elégedetlenségének és az eljövendő sikerekre való összpontosításának milyen akadályozó, sőt akár romboló hatása van. Meg kell tanulnia néha lelassítani és megállni, nem csak előre rohanni, hogy újra élvezhesse az életet, és az elért sikereket, ami egyben a jövőbeni sikereinek a záloga is.

Vissza a kártyalapokhoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL