A megmentő

 

A megmentő

Ez a belső harcos nem képes reálisan felmérni a lehetőségeit és adottságait, valamint saját erejét. Magasabb célokért küzd, de néha szájhősként viselkedik, és illúziókat kerget. A túlzott önértékelés miatt teljesen kimeríti magát a harccal.

Ez a belső harcos céljai dolgában túl magasra állítja a mércét, és ezáltal beprogramozza megának a csalódást. Csak harcol, harcol az elérhetetlenért, és nem jár sikerrel. Úgy gondolja, a világ tele van szörnyekkel, gonosz emberekkel, akiket egyedül neki kell eltakarítania az útból. Mindenkit meg akar menteni, és közben elfeledkezik arról, hogy ő is egy ember, aki nem képes egyedül megmenteni a világot. Nem veszi figyelembe, hogy a nagymérvű átalakulások vagy nagy győzelmek eléréséhez hasonló gondolkodásúak közösségére van szüksége. Azt gondolja, hogy mindent a sajt erejéből, teljesen egyedül kell véghezvinnie, különben számára nem ér semmit az egész. Éppen ezért nagy erőfeszítéssel küzd, de rossz helyen, vagy egy olyan ügyért, amihez még nem igazán nőtt fel. Tervei túl széleskörűek, eszközei, személyes ereje kevés ahhoz, hogy a kívánt hatást elérje.

Ha sikeres szeretne lenni, akkor társakat kell keresnie, akikkel együtt harcolhat a nemes ügyekért, melyeket kitűzött maga elé. El kell fogadnia, hogy neki is szüksége van támaszra és mások együttműködésére, segítségére. Ha túl sokat vár el önmagától, az csak a kudarcait növeli.

Vissza a kártyalapokhoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL