A belefáradt

 

A belefáradt

Ez a belső harcos bizony belefáradt a sok küzdelembe, már nem harcol. Ez az állapot azonban nem jelenti azt, hogy korábban nem használta pozitívan az erejét, csak nagy valószínűséggel olyan célokra vesztegette, melyek vagy elérhetetlenek, vagy érdemtelenek voltak a harcra.

Ez a típus folyton azt hangoztatja, hogy ő már nem akar többé harcolni, mert már oly sokat küzdött az életben. Nem testi fáradság, hanem egyfajta fásult kimerüléstől szenved. Ez abból adódik, hogy vagy túl hevesen harcolt valami ellen, vagy valamiért túl keveset. Esetleg olyan célokért folyt a küzdelem, amelyek elérése a győzelem érzésével töltené el a harcost, de végső soron nem tenne jót neki (pl. olyan partner után futni, aki nem becsüli meg őt). Az efféle harc kimeríti a belső harcost, mert esszenciális energiát von el tőle. Végül feladja a harcot, mert kimerül. A harc feladásának az is lehet az oka, hogy a harcos intuíciójával ellentétesen kívánja alkalmazni akaraterejét és ambícióját.

Ahhoz, hogy a belefáradt belső harcos újra sikeres legyen, meg kell tanulnia az igazi érzéseire és az egészséges intuícióira hallgatnia, és nem értelmetlen célokra pazarolni erejét. Állhatatosan fel kell kutatnia, amire szüksége van, és ami jót tesz neki, ahelyett, hogy erejét valamilyen elérhetetlen, vagy ártalmas célra pazarolná.

Vissza a kártyalapokhoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL