Az egoista

 

Az egoista

Ez a belső harcos számos győzelme ellenére egyetlen súlyos vereség vagy kudarc miatt elvesztette bátorságát, és már nem mer maga elé újabb, győzelemmel kecsegtető célokat kitűzni. Nem akar újabb kudarcot átélni, ő akar lenni az örök hős.

Ez a típus nem tudja elviselni a kudarcot, mert önmagával támasztott elvárásai nem engedik neki, tökéletesnek akar mutatkozni. Meg kell tanulnia, hogy az élet nem állandó nyerésből és győzelemből áll. Rá kell jönnie, hogy az élethez hozzátartozik a vereség, ami a jellem fejlődését és gazdagodását segíti elő, és nem személyes bukásként elkönyvelni azt. Senki sem lehet örök nyertes, a győztes típusnak a feladata a kudarctól való rettegés elengedése. AZ egoista belső harcos másik problémája, hogy ha azoktól, akikért küzdött, nem kap elég dicséretet, elveszti a harchoz való bátorságát, mert úgy éli meg, hogy ezt nem vették észre és nem ismerték el. Az önértékelés azonban sosem függhet a külvilág visszajelzéseitől.

Ahhoz, hogy sikeres legyen ez a belső harcos, becsvágyából le kell adnia, és annak ellenére, hogy dicsérő szavakra szomjazik, önértékelését belső értékeire alapozni. A kudarcokat pedig itt az ideje feldolgozni és elengedni.

Vissza a kártyalapokhoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL