ANGYALISKOLA

Te is mindig ugyanazokat a hibákat követed el?

Szerző:
Szabó Anna
A rossz beidegződések az ember sikerének és boldogulásának útjában állhatnak. Ideje megszabadulni tőlük, hogy kikerülj végre az ismétlődés ördögi köréből.

 

Döntési helyzetekben, vagy stressz alatt gyakran a tudatalattinkból jövő válaszokat adjuk, még akkor is, ha ezek rosszak voltak a számunkra. Tudatalattink tárol bizonyos mintákat, melyek idővel akár jó, akár rossz beidegződéssé válhatnak. Ruhiel angyal a négy szél lehelete, aki a hideg északi szél segítségével elfújja a rossz beidegződéseket az elmédből. Az északi szél gyógyító ereje elkülöníti és eltávolítja a rossz programokat az elmédből. Ha szeretnél változást az életedben, de úgy érzed, mindig ugyanazokba a hibákba esel, akkor hívd Ruhiel angyalt segítségül!

Hívd Ruhielt

Ha az északi szél gyógyító erejére van szükséged, akkor a következő könyörgéssel tudod megszólítani Ruhiel angyalt: „Ruhiel, Ruhiel, Ruhiel, hozd el nekem az északi szél erejét, amely eltávolítja a programot az elmémből, ami miatt sorra ugyanazokat a hibákat követem el. Szabadíts fel egyszer és mindenkorra! A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.” Ezt a könyörgést akár minden nap elmondhatod, amíg nem érzed, hogy életedben bekövetkezett a változás. Ezt úgy érzékeled majd, hogy jobb döntéseket hozol, és jobban irányítod te magad a saját életed történéseit.

Az univerzum négy sarkának angyalai

Ha sikerült megszabadulnod a rossz beidegződésektől, elméd negatív programjaitól, akkor jöhet a megszilárdítás, hogy harmóniába kerülj önmagaddal. A szilárd erő és harmónia érdekében hívd az univerzum négy sarkának angyalát: Gábrielt (északról), Urielt (délről), Mihályt keletről és Rafaelt (nyugatról): Ez az egyszerű rituálé mindössze egy percet vesz igénybe, és az egyenlő karhosszúságú ősi kereszt szimbólumát használja, amelynek a középpontja a szívben van.

Tárd ki mindkét karod, és végezd el a következő könyörgést:
„Gábriel, Gábriel, Gábriel,
Uriel, Uriel, Uriel,
Mihály, Mihály, Mihály,
Rafael, Rafael, Rafael,
Légy velem, légy velem, légy részem és én a tiéd.
Szilárdítsd meg erőm, harmóniám és az életem egyensúlyát.
Mindörökké.
A szeretetés a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”
Érezd, ahogy az angyali energia mindkét karodon keresztül a szívedbe áramlik.
Ne feledd el megköszönni az angyalok segítségét.


Az univerzum négy sarkának angyala meditációt elmondhatod minden alkalommal, amikor a rossz beidegződéseid eltörlésén dolgozol Ruhiel angyallal, vagy bármikor, amikor csak úgy érzed, kibillentél a lelki egyensúlyból. Ez az alig egy perces meditáció pillanatok alatt segít abban, hogy összeszedd magad, és visszaálljon a lelki békéd.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL