SZÓRAKOZÁS

Egész napos Ben 10 Futóverseny és Tízpróba a Millenárison!

Szerző:
Szabó Anna
Az eddigi legnagyobb Ben 10 - buli vár rád! Felkészültél az év legjobb bulijára? Szereted az izgalmas kihívásokat?

 

Akkor húzz edzőcipőt, és készülj a nagy Ben 10 - napra! Találkozzunk október 9-én, szombaton 10.00 órakor a Millenárison, ahol futóversenyen és izgalmas tízpróbán bizonyíthatod ügyességedet és gyorsaságodat, valamint találkozhatsz kedvenc sportolóiddal! Nyerd meg az egyedi Ben 10-érmek vagy a szuper Ben 10 - ajándékok egyikét!

Rengeteg izgalmas program vár rád, ha velünk tartasz a nagy próbán! Lesz rövid távú futóverseny kicsiknek és nagyoknak, tízpróba: bungee run, airball, omnitrix kereső verseny, lézerharc, foci, mászófal.

Az egész napos extrémsport bemutatókon megtudhatod mi fán terem a footbag, a freestyle foci, a parkour, valamint megismerkedhetsz különféle harcművészetekkel és láthatsz vakmerő BMX-es mutatványokat is.

A sorozatkvízben megmutathatod, milyen jól ismered Ben 10-t és barátait, na meg közös kalandjaikat. A sorozat szereplőivel többféle formában is találkozhatsz: lesznek életnagyságú kartonfigurák, valamint találkozhatsz Csupakézzel is. A tévéstúdió green boxában pedig próbára teheted műsorvezetői képességeidet.



Kedvenc mesehőseiden kívül igazi példaképekkel is találkozhatsz, hiszen több ismert sportolóval is találkozhatsz a nagy napon, összemérheted velük tudásodat és ügyességedet, többek között a Playstation legújabb játékain!

Itt lesz Katus Attila hatszoros sportaerobik világbajnok, aki fergeteges bemelegítő tornával készít fel a futásra, vagy az olimpiai, európai-és világbajnok kajakos, Kovács Katalin, akit bármelyik sportágban legyőzhetsz, ha vállalod a kihívást.

A rengeteg exkluzív ajándékon és meglepetésen kívül óriási szenzáció a világ első Omnitrix élőképe, melynek te is részese lehetsz!

Az egésznapos rendezvény műsorvezetője Barabás Éva lesz, ezenkívül MCDC is fellép fergeteges rímjeivel!

Ha lemaradtál a szombati buliról, semmi vész: 2010. 10. 10-én, vasárnap 10.10 órától egész nap kedvenc Ben 10-epizódjaidból láthatsz válogatást a Cartoon Network csatornán!


Katus Attila:

“Gyere el a Millenárisra, és mutasd meg mennyire bírod a gyűrődést és az iramot a többiekkel! A futáson biztosan nem vallasz szégyent, ha részt veszel a bemelegítésemen 10:00 órától! “

 

Kovács Katalin:

“Bárkivel szívesen megmérkőzöm ez alkalommal a szárazföldön, kedvenc Playstation- strandröplabda játékomban! Gyere és állj ki ellenem! Szívesen megtanítalak néhány szuperhős- trükkre! Várlak október 9-én, szombaton a Millenárison 14:00 és 16:00 óra között!”







Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL