4db fél csirkemellfilé (700g)
1ek magos mustár
1ek citromlé
1ek olívaolaj
1ek finomra vágott rozmaring
1tk fokhagymakrém
600g újburgonya, elnegyedelve
250g zsenge spenót
20g vaj
1 közepes citrom (140g), elnegyedelve
1db citrom leve
1. A csirkét egy közepes méretű tálban jól keverjük össze a mustárral, a citromlével, az olajjal, a fokhagymával, és szórjuk meg a rozmaringgal.
2. Kisebb adagokban pirítsuk meg a húst felforrósított grillserpenyőben (grillsütőben vagy kerti grillezőn), amíg teljesen megpuhul.
3. A burgonyát főzzük meg, majd tegyük egy nagy tálba a spenóttal együtt, adjuk hozzá a vajat, és lazán keverjük össze, hogy a vaj elolvadjon.
4. A csirkét a zöldségekkel és a citromgerezdekkel tálaljuk.
OLVASS TOVÁBB!
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTRONem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTRODepressziót okozhat a Mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
Ingyen sör kapnak a fiatalok az idegenektől
Britek százezrei játszanak online és fizetnek mások italait a kocsmában...
GASZTROKávéfüggő vagy? Így tudsz kitörni belőle!
A forró italok sok koffeint tartalmaznak. A leszokás róluk sokak számára elképzelhetetlen, pedig nem kell annak lennie....
GASZTROAz új avokádószkenner már a boltban megmondja, mennyire érett darabbal van dolgod
Svájcban már kell tapizni az avokádót, mielőtt felvágnád....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK