2ek tikka masala currypasta
2ek mangó csatni
1kg csirkecombfilé, vékonyra szeletelve
80ml csirke alaplé
140g natúr joghurt
1 csokor friss koriander, finomra vágva
2 teáskanál zöldcitrom leve
1 friss piros csili, vékonyra szeletelve
1. Egy nagy tálban keverjük össze a currypasztát a mangó csatnival, majd adjuk hozzá a csirkehúst is.
2. Hevítsünk fel egy vokot vagy egy nagy serpenyőt, és kisebb adagokban pirítsuk meg a húsok minden oldalát.
3. Ezután adjuk a húshoz a többi hozzávalót, és az egészet forraljuk fel, majd kis lángon, fedő nélkül forraljuk további öt percig, amíg a csirkehús puhára fő.
4. Basmati rizzsel körítve, joghurttal bőven megöntözve és korianderrel megszórva tálaljuk.
OLVASS TOVÁBB!
Egészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
GASZTROTényleg be lehet rúgni a teától?
Hallottad már, hogy a teától be lehet rúgni? A svájci teaszakértő elmagyarázza, miről van szó....
GASZTROMit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTRONem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTRODepressziót okozhat a Mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK