SZÁMMISZTIKA

Személyes évek kicsit másképp

Szerző:
Szabó Anna
Születésünktől kezdve a számmisztika 9 éves periódusát éljük mindannyian, mely újból és újból indul, majd lezárul. Az évek energetikájával összhangba kerülve kiegyensúlyozottabb és boldogabb lehetsz.

 

A személyes évciklus megmutatja, hogy mi zajlik nyilvános életünk felszíne alatt, így amikor terveink szempontjából vizsgáljuk a számokat, tudni fogjuk, mire kell figyelnünk a céljaink megvalósítása közben. Az univerzum megmutatja az utat. Terveink összehangolása a numerológai mintákkal igazán lenyűgöző eredményeket hozhat. Tehát vegyünk egy mély lélegeztet, és számoljuk ki, hol is tartunk az életben!

Így számold ki:

Adjuk össze a születési hónapunkat és napunkat a jelenlegi év számával, aztán egyszerűsítsük az eredményt egyjegyű számmá!
Pl.: Ha 1982. március 12-én születtél és az idei évszámodra vagy kíváncsi, akkor a születési évedet helyettesítsd be az idei évszámmal (2010).

Pl. 2010. 03. 12.
2+0+1+0+0+3+1+2 = 9

A személyes évszámod a 9-es.

Ha kétjegyű számot kapnál eredményül, akkor egyszerűsítsd az eredményt a számjegyek összeadásával, amíg egyjegyű nem lesz a végeredmény. (Pl. 12 esetén 1+2 =3)

Kattints a saját személyes évszámodra!


 
   

    

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL