GASZTRO

Körtés-csokis piskóta

Szerző:
Szabó Anna

 

Hozzávalók:

2ek citromlé
2ek méz
20dkg körte
350g liszt
1 csipet só
2tk kakópor
1 csomag sütőpor
2 tojás
80g cukor
120ml olaj
3ek tej
200 natúrjoghurt
100g (sütő) csokoládé

 

Elkészítése:

1. Keverd össze a citromlevet a mézzel. Hámozd meg a körtét – magozd ki –, kockázd fel és keverd hozzá.

2. A lisztet, a sót, a kakaóport és a sütőport keverd össze.

3. A tojást verd fel a cukorral, az olajjal a tejjel és a natúrjoghurttal. Elegyítsd a lisztes keverékkel, majd a körtéssel, végül pedig keverd hozzá a csokoládét.

4. Egy közepes tepsit bélelj ki sütőpapírral, majd egyengesd el benne a tésztamasszát.

5. Süsd ki 180ºC-ra előmelegített sütőben, 20 perc alatt.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL