2018. január 18. - Piroska
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. január 18. - Piroska
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Találd meg a lelki békéd Cassiellel

Herceg Petra

Cassiel, a Szaturnusz uralkodó angyala arra emlékeztet bennünket, hogy az életben vannak ellentmondások, és ha szembenézünk a nehéz időkkel és legyőzzük őket, fokozatosan újra rálelünk a harmóniára, és megtaláljuk a nyugalmat és békét.

 

Ha nemrégiben estél túl életed egyik nehéz időszakán, előfordulhat, hogy karmikus gondok okozták, amelyekkel hajlandó voltál szembeszállni és megküzdeni ebben az életben. Ha elfogadod a helyzetet és igyekszel megtalálni a derűt a borúban, leküzdöd az akadályt a pozitív végeredmény érdekében, és szabadon léphetsz tovább. Ez Cassiet üzenete, aki pontosan tudja a történések mögötti törvényszerűségeket. Mi nem mindig látjuk a helyzetünket teljesen tisztán, hiszen nem látunk vissza az előző életeinkbe, de minden adódó nehézséghez pozitívan kell hozzáállnunk. Akár karmikus ügyről van szó, akár nem. Sosem tudhatjuk, ki felé milyen tartozásunk van. Tégy meg minden tőled telhetőt, hogy megküzdj a problémáiddal, és akkor biztos lehetsz abban, hogy egyszer vége szakad a szenvedésnek.

Hogy jobban megértsd Cassiel üzenetét, tégy egy darabka obszidiánt és szelenitet az íróasztalod egy-egy oldalára, de használhatsz hópehely obszidiánt vagy fekete-fehér achátot is. Ezek az ásványok segítenek abban, hogy megértsd a dolgok mögött lévő lényeget. Azt mondják, az éjszaka közvetlenül virradat előtt a legsötétebb. Ha most nehéz időszakot élsz át, ne feledd, el fog múlni, ez olyan biztos, mint ahogy a nappal követi az éjszakát.

Erőgyűjtés és megújulás

A lelki béke egy törékeny állapot, de nagy kincs. Ha rátalálsz néha-néha és eltölt a megelégedettség és a boldogság, akkor máris szerencsésnek mondhatod magad. A legtöbb ember képtelen akár egy pillanatra is meglelni ezt az állapotot. Elégedetlenség, harag, sértettség, düh és frusztráció kavarog a szívükben. Ha neked már sikerült valaha meglelned magadban a lelki békét, de valami megzavarta azt, akkor fordulj a fák angyalához, ő majd segít abban, hogy összeszedd magad.

A természet mindig segít a stressz levezetésében, a levertség és a bánat legyőzésében. Zuphlas, a fák angyalának üzenete neked szól: „Engem enyhe szellőkön láthatsz, amint Föld Anyánk felé suhanva szeretettel teli energiával és egyensúllyal töltöm meg fáim leveleit, gallyait és ágait. Ha gondoskodsz a fákról, és odafigyelsz rájuk, engem is magadhoz ölelsz, és én visszaadom neked ezt a szeretetet. Hosszú távon ez így működik. Szánj időt arra, hogy megújítsd Föld Anyánkkal és a természettel való kapcsolatodat, engedd, hogy meggyógyítson fáim tiszta ereje és bölcsessége.„

Próbálj egy kis időt a szabadban tölteni, hiszen a természet tele van éltető energiákkal, és várva várja, hogy erőt meríts belőle. Keress egy olyan helyet, ahol fák között üldögélhetsz. Olvasd el Zuphlas angyal üzenetét, majd hunyd le a szemed és engedd, hogy a fák erős, ugyanakkor gyengéd energiája áthassa a testedet, ellazítson és összekapcsoljon a természettel, és ezáltal tökéletes egyensúlyba kerülj önmagaddal.

 


 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Az egészséges pajzsmirigyműködés elérhető, ha ezeket a megfelelő ételeket fogyasztod

Az egészséges pajzsmirigyműködés elérhető, ha ezeket a megfelelő ételeket fogyasztod

A pajzsmirigy, olyan hormonokat termel, melyek számos folyamatot szabályoznak a szervezetben, beleértve az anyagcserét, a szívverést és a hőmérsékletet. Ám a bevitt táplálék mennyisége és minősége közvetlenül befolyásolja a működését, ezért a kiegyensúlyozott étrend rendkívül fontos. Különösen akkor, ha pajzsmirigy alul- vagy túlműködést diagnosztizáltak nálad. Néhány étel javíthatja, vagy súlyosbíthatja az állapotodat. 

Tovább »
 Milyen gyorsan leled meg az alvó madarat?

Milyen gyorsan leled meg az alvó madarat?

Úgy tűnik a nagy nyüzsgésben elaludt egy madárka. Vajon milyen gyorsan találod meg? Mit gondolsz, elég jó a szemed az ilyen jellegű feladatokhoz, hogy ki tudod szúrni azt, ami nem illik oda a képre vagy el van rejtve? Ezek a feladatok rengeteget segítenek a készséged fejlesztésében. Lássuk, hogy a madárka most miként járul hozzá azzal, hogy elaludt…

Tovább »
Hogyan képzeled el Istent? - A válasz feltárja, milyen lelki adományt kaptál

Hogyan képzeled el Istent? - A válasz feltárja, milyen lelki adományt kaptál

Ismerd meg jobban önmagad, és fedezd fel azokat a csodás lelki adományokat, amelyeket odafentről kaptál. Ehhez nem kell mást tenned, mint kiválasztani azt a képet, amelyik a leginkább szimbolizálja Istent a számodra! Készen állsz arra, hogy megtudd az igazságot önmagadról? Akkor teszteld magad!

Tovább »

Kalkulátor

A színek ereje

Milyen színek vesznek körül? Milyen színű ételeket fogyasztasz? Ha egy szín túlságosan jelen van életedben, az nagy jelentőséggel bír. Mint ahogy az is, ha az egyik hiányzik belőle. Válaszd ki, melyik az, és tudd meg, mire van szükséged és mit üzen neked.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Mészáros Barbara

Esküvőszervező

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Mészáros Barbara

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép