2017. november 20. - Jolán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. november 20. - Jolán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Találd meg a lelki békéd Cassiellel

Herceg Petra

Cassiel, a Szaturnusz uralkodó angyala arra emlékeztet bennünket, hogy az életben vannak ellentmondások, és ha szembenézünk a nehéz időkkel és legyőzzük őket, fokozatosan újra rálelünk a harmóniára, és megtaláljuk a nyugalmat és békét.

 

Ha nemrégiben estél túl életed egyik nehéz időszakán, előfordulhat, hogy karmikus gondok okozták, amelyekkel hajlandó voltál szembeszállni és megküzdeni ebben az életben. Ha elfogadod a helyzetet és igyekszel megtalálni a derűt a borúban, leküzdöd az akadályt a pozitív végeredmény érdekében, és szabadon léphetsz tovább. Ez Cassiet üzenete, aki pontosan tudja a történések mögötti törvényszerűségeket. Mi nem mindig látjuk a helyzetünket teljesen tisztán, hiszen nem látunk vissza az előző életeinkbe, de minden adódó nehézséghez pozitívan kell hozzáállnunk. Akár karmikus ügyről van szó, akár nem. Sosem tudhatjuk, ki felé milyen tartozásunk van. Tégy meg minden tőled telhetőt, hogy megküzdj a problémáiddal, és akkor biztos lehetsz abban, hogy egyszer vége szakad a szenvedésnek.

Hogy jobban megértsd Cassiel üzenetét, tégy egy darabka obszidiánt és szelenitet az íróasztalod egy-egy oldalára, de használhatsz hópehely obszidiánt vagy fekete-fehér achátot is. Ezek az ásványok segítenek abban, hogy megértsd a dolgok mögött lévő lényeget. Azt mondják, az éjszaka közvetlenül virradat előtt a legsötétebb. Ha most nehéz időszakot élsz át, ne feledd, el fog múlni, ez olyan biztos, mint ahogy a nappal követi az éjszakát.

Erőgyűjtés és megújulás

A lelki béke egy törékeny állapot, de nagy kincs. Ha rátalálsz néha-néha és eltölt a megelégedettség és a boldogság, akkor máris szerencsésnek mondhatod magad. A legtöbb ember képtelen akár egy pillanatra is meglelni ezt az állapotot. Elégedetlenség, harag, sértettség, düh és frusztráció kavarog a szívükben. Ha neked már sikerült valaha meglelned magadban a lelki békét, de valami megzavarta azt, akkor fordulj a fák angyalához, ő majd segít abban, hogy összeszedd magad.

A természet mindig segít a stressz levezetésében, a levertség és a bánat legyőzésében. Zuphlas, a fák angyalának üzenete neked szól: „Engem enyhe szellőkön láthatsz, amint Föld Anyánk felé suhanva szeretettel teli energiával és egyensúllyal töltöm meg fáim leveleit, gallyait és ágait. Ha gondoskodsz a fákról, és odafigyelsz rájuk, engem is magadhoz ölelsz, és én visszaadom neked ezt a szeretetet. Hosszú távon ez így működik. Szánj időt arra, hogy megújítsd Föld Anyánkkal és a természettel való kapcsolatodat, engedd, hogy meggyógyítson fáim tiszta ereje és bölcsessége.„

Próbálj egy kis időt a szabadban tölteni, hiszen a természet tele van éltető energiákkal, és várva várja, hogy erőt meríts belőle. Keress egy olyan helyet, ahol fák között üldögélhetsz. Olvasd el Zuphlas angyal üzenetét, majd hunyd le a szemed és engedd, hogy a fák erős, ugyanakkor gyengéd energiája áthassa a testedet, ellazítson és összekapcsoljon a természettel, és ezáltal tökéletes egyensúlyba kerülj önmagaddal.

 


 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

6 zseniális logikai fejtörő, amit nem is olyan könnyű megoldani!

6 zseniális logikai fejtörő, amit nem is olyan könnyű megoldani!

Ma nem is egy, hanem rögtön 6 elképesztően szórakoztató és zseniális logikai fejtörőt hoztunk azért, hogy a kedvedben járjunk! De jobb, ha tudod, hogy ezek nem lesznek ám olyan könnyűek, komolyan meg kell dolgoztatnod ahhoz az agyadat, ha meg akarod kapni a helyes válaszokat! Na jó, azért nem is kell majd őket túlbonyolítani, mert hajlamosak vagyunk ilyenkor túl logikázni a dolgokat, mikor egyszerűen csak észre kellene venni a teljesen nyilvánvaló jeleket…

Tovább »
Válassz egy tündért és fedezd fel, mivel vonzod magadhoz az embereket - Képes pszichológiai teszt

Válassz egy tündért és fedezd fel, mivel vonzod magadhoz az embereket - Képes pszichológiai teszt

A tündérek ragyogó spirituális teremtmények, amelyekre „lefokozott” angyalokként, vagy varázslók szolgálójaként tekintenek. A mesékben gyakran vonzó és elbűvölő erdei szellemek, akik rejtve maradnak az emberek elől. A tündérek különböző és sokszínű osztályokba sorolhatók, így választásod elárulja, hogy mivel vonzol magadhoz másokat. 

Tovább »
A Fortuna Privata varázzsal szerencsés leszel a szerencsejátékokban - Nagyon hatásos!

A Fortuna Privata varázzsal szerencsés leszel a szerencsejátékokban - Nagyon hatásos!

Régóta lottózol és eddig csak kis nyereményeid voltak vagy esetleg semmi? Esetleg néha szeretsz a kaparós sorsjegyekkel próbálkozni? Vagy csak jó volna, ha legalább az internetes játékokban több szerencséd lenne? A Fortuna Privata varázs segítségével olyan szerencsével ruházhatod fel magadat, amivel szerencsésebb leszel a szerencsejátékokban! Azért ne ess át a ló túloldalára és óvatosan használd, mert elhiheted, hogy működik!

Tovább »

Kalkulátor

Parfümök, illatok aromaterápiával

Engedd be a természetet otthonodba, és készíts néhány illatos parfümöt az aromaterápia segítségével. Válaszd ki, mely illathoz vonzódsz a legjobban, és máris láss neki!

Még több kalkulátor »

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép