2018. július 16. - Valter
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 16. - Valter
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Találd meg a lelki békéd Cassiellel

Herceg Petra

Cassiel, a Szaturnusz uralkodó angyala arra emlékeztet bennünket, hogy az életben vannak ellentmondások, és ha szembenézünk a nehéz időkkel és legyőzzük őket, fokozatosan újra rálelünk a harmóniára, és megtaláljuk a nyugalmat és békét.

 

Ha nemrégiben estél túl életed egyik nehéz időszakán, előfordulhat, hogy karmikus gondok okozták, amelyekkel hajlandó voltál szembeszállni és megküzdeni ebben az életben. Ha elfogadod a helyzetet és igyekszel megtalálni a derűt a borúban, leküzdöd az akadályt a pozitív végeredmény érdekében, és szabadon léphetsz tovább. Ez Cassiet üzenete, aki pontosan tudja a történések mögötti törvényszerűségeket. Mi nem mindig látjuk a helyzetünket teljesen tisztán, hiszen nem látunk vissza az előző életeinkbe, de minden adódó nehézséghez pozitívan kell hozzáállnunk. Akár karmikus ügyről van szó, akár nem. Sosem tudhatjuk, ki felé milyen tartozásunk van. Tégy meg minden tőled telhetőt, hogy megküzdj a problémáiddal, és akkor biztos lehetsz abban, hogy egyszer vége szakad a szenvedésnek.

Hogy jobban megértsd Cassiel üzenetét, tégy egy darabka obszidiánt és szelenitet az íróasztalod egy-egy oldalára, de használhatsz hópehely obszidiánt vagy fekete-fehér achátot is. Ezek az ásványok segítenek abban, hogy megértsd a dolgok mögött lévő lényeget. Azt mondják, az éjszaka közvetlenül virradat előtt a legsötétebb. Ha most nehéz időszakot élsz át, ne feledd, el fog múlni, ez olyan biztos, mint ahogy a nappal követi az éjszakát.

Erőgyűjtés és megújulás

A lelki béke egy törékeny állapot, de nagy kincs. Ha rátalálsz néha-néha és eltölt a megelégedettség és a boldogság, akkor máris szerencsésnek mondhatod magad. A legtöbb ember képtelen akár egy pillanatra is meglelni ezt az állapotot. Elégedetlenség, harag, sértettség, düh és frusztráció kavarog a szívükben. Ha neked már sikerült valaha meglelned magadban a lelki békét, de valami megzavarta azt, akkor fordulj a fák angyalához, ő majd segít abban, hogy összeszedd magad.

A természet mindig segít a stressz levezetésében, a levertség és a bánat legyőzésében. Zuphlas, a fák angyalának üzenete neked szól: „Engem enyhe szellőkön láthatsz, amint Föld Anyánk felé suhanva szeretettel teli energiával és egyensúllyal töltöm meg fáim leveleit, gallyait és ágait. Ha gondoskodsz a fákról, és odafigyelsz rájuk, engem is magadhoz ölelsz, és én visszaadom neked ezt a szeretetet. Hosszú távon ez így működik. Szánj időt arra, hogy megújítsd Föld Anyánkkal és a természettel való kapcsolatodat, engedd, hogy meggyógyítson fáim tiszta ereje és bölcsessége.„

Próbálj egy kis időt a szabadban tölteni, hiszen a természet tele van éltető energiákkal, és várva várja, hogy erőt meríts belőle. Keress egy olyan helyet, ahol fák között üldögélhetsz. Olvasd el Zuphlas angyal üzenetét, majd hunyd le a szemed és engedd, hogy a fák erős, ugyanakkor gyengéd energiája áthassa a testedet, ellazítson és összekapcsoljon a természettel, és ezáltal tökéletes egyensúlyba kerülj önmagaddal.

 


 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Könnyen vagy nehezen tanulod meg a személyes életleckéidet? - Megmondják a csillagok!

Könnyen vagy nehezen tanulod meg a személyes életleckéidet? - Megmondják a csillagok!

Mindenkinek tanulnia kell a fejlődéshez és ehhez sokszor több életleckét is meg kell tanulnunk utunk során. Mindig azt, amire éppen szükségünk van, ami előmozdíthatja a fejlődésünket. A kérdés csupán az, hogy te vajon könnyedén tanulod meg ezeket a leckéket, vagy nagyon is nehezedre esnek és mindig küzdelmesek? Persze ez magától a leckétől is függ, de minden csillagjegy másképp áll hozzá! Tudd meg, hogy miként sajátítod el a személyes életleckéidet!

Tovább »
9 "rosszkislányos vonás", aminek a pasik képtelenek ellenállni - Ők vallották be!

9 "rosszkislányos vonás", aminek a pasik képtelenek ellenállni - Ők vallották be!

Sok esetben a nők rosszfiúkra vágynak, a férfiak pedig imádják a rosszkislányokat. És valljuk be, Drága Hölgyeim, mindkét részről van ebben valami! No de mit is jelent pontosan rosszkislánynak lenni? Az alábbiakban megmutatom, hogy szerintem melyek a rosszkislányokra jellemző tulajdonságok, amiknek egyszerűen nem tudunk ellenállni.

Tovább »
Milyen új ajtó nyílik meg előtted hamarosan? - Felfedi neked a Kapuk Jóskártya

Milyen új ajtó nyílik meg előtted hamarosan? - Felfedi neked a Kapuk Jóskártya

Hol ajtók nyílnak meg előttünk, hol pedig bezáródnak. Ez egy állandó folyamat, ami biztosítja a haladást, és azt, hogy mindig ott legyünk, ahol éppen lennünk kell. Az égiek pedig mindig terelnek bennünket, csak sokszor nem látjuk és nem halljuk meg őket. A Kapuk Jóskártya azonban a segítségedre lehet ebben, és megmutathatja, milyen új ajtó nyílik meg előtted az elkövetkezendő időszakban.

Tovább »

Kalkulátor

Gyógyító angyali üzenetek

Válaszd ki az aktuális problémádat, és olvasd el, mit üzennek számodra az Angyalok. Meglátod, angyali tanácsaik segíteni fognak, és hamarosan másképpen látod majd a dolgokat!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Ariella

Spirituális tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Ariella

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép