2018. március 20. - Klaudia
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. március 20. - Klaudia
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Találd meg a lelki békéd Cassiellel

Herceg Petra

Cassiel, a Szaturnusz uralkodó angyala arra emlékeztet bennünket, hogy az életben vannak ellentmondások, és ha szembenézünk a nehéz időkkel és legyőzzük őket, fokozatosan újra rálelünk a harmóniára, és megtaláljuk a nyugalmat és békét.

 

Ha nemrégiben estél túl életed egyik nehéz időszakán, előfordulhat, hogy karmikus gondok okozták, amelyekkel hajlandó voltál szembeszállni és megküzdeni ebben az életben. Ha elfogadod a helyzetet és igyekszel megtalálni a derűt a borúban, leküzdöd az akadályt a pozitív végeredmény érdekében, és szabadon léphetsz tovább. Ez Cassiet üzenete, aki pontosan tudja a történések mögötti törvényszerűségeket. Mi nem mindig látjuk a helyzetünket teljesen tisztán, hiszen nem látunk vissza az előző életeinkbe, de minden adódó nehézséghez pozitívan kell hozzáállnunk. Akár karmikus ügyről van szó, akár nem. Sosem tudhatjuk, ki felé milyen tartozásunk van. Tégy meg minden tőled telhetőt, hogy megküzdj a problémáiddal, és akkor biztos lehetsz abban, hogy egyszer vége szakad a szenvedésnek.

Hogy jobban megértsd Cassiel üzenetét, tégy egy darabka obszidiánt és szelenitet az íróasztalod egy-egy oldalára, de használhatsz hópehely obszidiánt vagy fekete-fehér achátot is. Ezek az ásványok segítenek abban, hogy megértsd a dolgok mögött lévő lényeget. Azt mondják, az éjszaka közvetlenül virradat előtt a legsötétebb. Ha most nehéz időszakot élsz át, ne feledd, el fog múlni, ez olyan biztos, mint ahogy a nappal követi az éjszakát.

Erőgyűjtés és megújulás

A lelki béke egy törékeny állapot, de nagy kincs. Ha rátalálsz néha-néha és eltölt a megelégedettség és a boldogság, akkor máris szerencsésnek mondhatod magad. A legtöbb ember képtelen akár egy pillanatra is meglelni ezt az állapotot. Elégedetlenség, harag, sértettség, düh és frusztráció kavarog a szívükben. Ha neked már sikerült valaha meglelned magadban a lelki békét, de valami megzavarta azt, akkor fordulj a fák angyalához, ő majd segít abban, hogy összeszedd magad.

A természet mindig segít a stressz levezetésében, a levertség és a bánat legyőzésében. Zuphlas, a fák angyalának üzenete neked szól: „Engem enyhe szellőkön láthatsz, amint Föld Anyánk felé suhanva szeretettel teli energiával és egyensúllyal töltöm meg fáim leveleit, gallyait és ágait. Ha gondoskodsz a fákról, és odafigyelsz rájuk, engem is magadhoz ölelsz, és én visszaadom neked ezt a szeretetet. Hosszú távon ez így működik. Szánj időt arra, hogy megújítsd Föld Anyánkkal és a természettel való kapcsolatodat, engedd, hogy meggyógyítson fáim tiszta ereje és bölcsessége.„

Próbálj egy kis időt a szabadban tölteni, hiszen a természet tele van éltető energiákkal, és várva várja, hogy erőt meríts belőle. Keress egy olyan helyet, ahol fák között üldögélhetsz. Olvasd el Zuphlas angyal üzenetét, majd hunyd le a szemed és engedd, hogy a fák erős, ugyanakkor gyengéd energiája áthassa a testedet, ellazítson és összekapcsoljon a természettel, és ezáltal tökéletes egyensúlyba kerülj önmagaddal.

 


 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 figyelmeztető jel, hogy támad a Sötét Energia - Tudd meg, hogyan szabadulhatsz meg tőle

10 figyelmeztető jel, hogy támad a Sötét Energia - Tudd meg, hogyan szabadulhatsz meg tőle

Rengeteg ember van, aki nem is észleli tudatosan, hogy a negatív energia jelen van az életében, márpedig ez igencsak káros lehet, hiszen nagyban befolyásolja a kedélyállapotot és gondolkodásmódot. A negatív energia mindenki életében felbukkanhat, de megjelenése főként akkor veszélyes, ha egyébként is mérgező személyiségek és negatív gondolkodású emberek vesznek körül.

Tovább »
Napi Tarot - Kedd

Napi Tarot - Kedd

A Tarot mai üzenete: "Az Igazságosság üzenete egyszerű. A jövőnket mi alakítjuk tetteink által."

Tovább »
A keddi nap angyalüzenete

A keddi nap angyalüzenete

Angyalaink mai útmutatása: "Az elsődleges kapcsolat közted és Isten között szövődik, és minden további kapcsolatod ezt követi. Egy kapcsolat bevonzására, orvoslására és kiegyensúlyozására öleld magadhoz még szorosabban szerető Teremtődet. Amikor az ölelésben biztonságban és szeretve érzed magad, virágba borul majd minden más kapcsolatod is."

Tovább »

Kalkulátor

Aromaolajjal a rossz közérzet és a betegségek ellen

Ha rossz a kedved, búskomorság vagy depresszió gyötör, cseppents néhány csepp olajat az aromalámpácskádba, vagy a bőrödre, és máris jobb kedvre derülsz. De akkor is alkalmazd, ha valamilyen betegség, testi tünet gyötör.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tőke Zoltán

Hangterapeuta

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tőke Zoltán

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép