A csodatevő kristálypárnák

 

A kristálypárnák tehát olyan párnák, melyek teljes felületén egyenletesen vannak eloszlatva a különféle kristályok granulátum formájában. Akár te is készíthetsz magadnak kristálypárnát, mégpedig úgy, hogy a megadott kristályokból beszerzel egy-egy darabot, és kör alakzatban a párnád alá helyezed azokat. Az energiamező így is ugyanúgy létrejön, mintha egy készen vásárolt kristálypárna esetében.

Hogyan működik

A kristálypárnák finomenergetikai szinten hatnak, így fejtik ki pozitív hatásukat. A kristálypárnákon ülni és aludni is lehet, addig, amíg jó érzést kelt. Ha úgy érzed ösztönösen, hogy ki akarod venni a fejed alól, akkor ez azt jelenti, hogy feltöltődtél. Ha készen vásárolt párnát veszel, akkor azt hetente kell tisztítani úgy, hogy 8-10 percre folyóvíz alá tartod. Ha saját kezűleg készíted el, akkor a kristályokat külön-külön kell tisztítani ugyanezzel a módszerrel.

Kattints az egyik képre, hogy megtudd, melyik kristálypárna erejére van szükséged. A választáskor hagyatkozz a megérzéseidre, és azt a lapot válaszd, amelyik legjobban vonzza a tekintetedet.

Kattints egy kártyalapra!

 

  

 

 

Forrás:kristalyparna.hu

 

 

 


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL