SZÁMMISZTIKA

A házszám hatása az életedre

Szerző:
Szabó Anna
Nem mindegy, hogy otthonodnak milyen numerológiai rezgése van, ugyanis ezt a hatást te is átveszed, amikor otthon tartózkodsz. Az otthonod energetikája támogathatja és hátráltathatja is céljaid megvalósulását.

 

Az otthon hatását senki nem kerülheti el, gondoljunk csak arra, hogy mennyire hat ránk az a családi légkör, melyben élünk. Nos, erre még rátesz egy lapáttal magának a lakásnak a saját vibrációja is. Lehet, hogy magányos vibrációval rendelkező lakásban élünk, ami egyúttal nagy lehetőséget rejt a lelki fejlődésre, az elmélyülésre. Lehet, hogy az otthonunk energiái támogatják a gyermekáldást vagy a művészi alkotást, de épp úgy hátráltathatja is ezeket a dolgokat. Ismerd meg az otthonod számát, és aknázd ki a lehetőségeit!

Így számold ki

Ha házban laksz, akkor csak a házszámot kell alapul venned. Ha azonban lakásban élsz, akkor a házszám és az ajtód száma lesz a mérvadó.

Ház esetében

Ha a házszám egyjegyű szám, akkor nincs más dolgod, mint kikeresni az adott számot és elolvasni a leírást. Ha két, vagy háromjegyű számmal van dolgod, akkor add össze egyesével a számjegyeket, amíg egyjegyű számot nem kapsz.

Pl.: Kertész u. 25.
2+5 = 7

Pl.: Mérleg u. 112.
1+1+2 = 4

Lakás esetében

1. lépés

Ugyanaz az eljárás, mint a háznál, csak itt összeadódik a házszám és ajtó száma.

Pl.: Kertész u. 25, ajtó: 12-es
Külön-külön add össze a számok számjegyeit:

Házszám: 25 = 2+5 = 7

Ajtó:12 = 1+2 = 3

2. lépés

Most add össze a két kapott számot: 7+3 =10
Ha kétjegyű számot kapsz, akkor egyszerűsítsd egyjegyűre úgy, hogy összeadod a számjegyeket.
1+0 = 1

Kattints a kapott számra!

   

    

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL