DIVAT

La resistance

Szerző:
Szabó Anna
Ez a klasszikus és kifinomult stílus az idei őszi szezon egyik vezető trendje. Egy modern városi nő kollekciója a la resistance: szexi és elegáns.

 

Barna és fekete

A barna és a fekete különböző kombinációja adja a kollekció alap benyomását. A szűk, fényes leggings formacipővel, a térd fölé érő kockás szoknya bőrdzsekivel nőies, de egyben vagány.

A legfontosabb anyag

A la resistance alap ruhadarabjai a bőr cuccok. Egy bőr mini, egy bőr top, vagy short képviseli a stílus alapját. Természetesen itt is a barna szín dominál. Egy bőr fölső szűk farmerrel is tökéletes megoldás.

Bőr topok

Érdekes ötlet az ujjatlan bőr topok viselete egy elegánsabb kosztüm alatt. Egy biztos: az irodai vagy üzleti viseletet egy kissé megbolondítja.

A kötött és a szövet

A kis őszi kabátod lehet kötött, poncsóhoz hasonló fazon, vagy egy egyszerű, egyenes szabású szövetkabát. Nem is kérdéses, hogy milyen színben: természetesen a barna minden árnyalata a domináns.

Keresztbe, hosszába

A la resistance a minták közül a csíkokhoz ragaszkodik a legjobban, legyen az egy kötött ruha, vagy egy fölső. A legtöbb egyszínű ruhadarabot csíkos kiegészítővel kombinál.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL