DIVAT

Őszre hangolódva

Szerző:
Szabó Anna
Új évszak kezdődik, ami egyúttal azt is jelenti, hogy megérkeztek a szezon új kollekciói. A vagány urban folk ismét visszatért, és az Alkonyat című film misztikus hangulata is berobbant a divat világba.

 

Folk

Ez a stílus az eredetiségről és a különböző kultúrák sokrétű kombinálásáról szól. A hangulatról a nagymintás kötött dzsekik sálgallérral, kézi kötés hatását keltő jacqardmintás pulóverek, tunikák és folklór jellegű nyomott mintás ruhák, bolyhozott pamut ingek és nagy kockás mintás ruhák gondoskodnak, de láthatsz még lovaglónadrágokat, kötött plisszírozott miniszoknyákat, kötött harisnyanadrágokat, leggingeket, folklór mintás sálakat, magas sarkú cipőket krepp talppal.

Mystic

Megjelent ebben a kollekciókban a nagy sikerű Alkonyat című film hangulata, a misztikus jelenetek, vámpírok, homály a szexi csillogás leheletével. Túlnyomóan fekete és szénszínek, szürke és tört fehér, kihangsúlyozva pirossal és smaragdzölddel. A mystic style alap stílus elemei a csipkebetétes bársonyruhák, steppelt bársonydzsekik valamint miniszoknyák, topok és korzázsok fehérnemű elemekkel, leggingek motoros ruhák varrásaival, impozáns topok és ruhák misztikus nyomásmintákkal és kötött mohair pulóverek.

Balance

A Balance az intellektuális és magabiztos üzletasszony kiváló minőségű, modern és érzékien elegáns kollekciója. Az igényes luxusos divatvonal nemzetközi nagyvárosi hangulatot kölcsönöz a kollekciónak. Elegáns, csábító, ráhajtásokkal rafinált, nemes, sikkes, lezser, nem feltűnő, luxusos, szexi és dinamikus a pur-vonal jellemzői. A tiszta vonalvezetés kihangsúlyozza az egyszerű formák különlegességét és szinte láthatatlanul fényűző hatású. A tiszta élvezetek kollekciója.

Prarie

A Prarie egy rendkívül romantikus divatvonal, amelynél a jersey és a kötött anyagok variálódnak vékony farmer betétekkel, illetve előtérben a kötött harisnyák állnak szőrmeutánzatokkal. Ugyanakkor bőrrel kombinálva az apokaliptikus világjáró benyomását kelti. Világos és bőrszínű árnyalatok jellemzik, kihangsúlyozva pink, erdei gyümölcs és füstös téli pasztellszínekkel.


Foto: www.c-and-a.hu

 

 


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL