EZOTÉRIA

Mi a neve a párodnak? Erre számíts!

Szerző:
Szabó Anna
A névmágia nem új keletű dolog, már egy ókori mondás is utal arra, hogy a sorsunk és jellemünk benne van a nevünkben. Nos, most a férfinevek mögöttes jelentésével ismerkedhetsz meg.

 

Ha szeretnéd megtudni, milyen a párod valódi jelleme, keresd ki a felsorolásból a keresztnevét, és olvasd el a személyleírást.

László

Önbizalommal teli és gyakran tévedhetetlennek hiszi magát. A László keresztnevű férfi tekintélyt akar szerezni magának, és elvárja, hogy felnézzenek rá. Mivel igen magabiztos és meggyőző tud lenni, ezért gyakran meg is szerzi az áhított vezetői pozíciót. Szinte tudatosan keresi az olyan élethelyzeteket, ahol ő lehet az első. Sikerességét kitartásának is köszönheti, hiszen ha valamit kitűz maga elé, azt nem adja fel, amíg el nem éri.

Zoltán

A Zoltán egy igen versengő név. Tulajdonosa sorsát minduntalan a győzni akarás vezérli. Hajlamos a végletekre a harcban, a szexben és a szenvedélyben. Óvakodnia kel a szenvedély betegségektől, mert megvan rá az esélye, hogy zsákutcába fusson az élete. Nehezen találja meg az egyensúlyt és az arany közepet. A Zoltán ugyan erős, de a túl nagy egója lehet a veszte. Párkapcsolatban is csak azt a nőt viseli el hosszútávon, aki alárendeli magát akaratának, és elismeri vezetői szerepét.

István

Az István nevű férfiak számára rendkívül fontos a társadalmi elismerés. Viselkedése meggyőző, ezért vezéregyéniségé tud válni. Kitartó és makacs, útján masszívan és öntudatosan halad előre. Céljait lehet, hogy csak lassan, de biztos, hogy eléri. Problematikája lehet, hogy hajlamos érdekkapcsolatok kialakítására, ami miatt hiteltelenné válhat. Szenvedélyes típus, aki élete során többször lesz szerelmes.

Sándor

Adottságai alapján jó vezető válhat belőle, de csak akkor, ha képes szolgálni, és nem uralni beosztottjait. Általában olyan embereket támogat, - akár párkapcsolatban is,- akik képtelenek megteremteni az anyagi biztonságot, és nem tudnak önálló döntéseket hozni. Saját elégedetlensége és belső nyugtalansága szélsőségessé teheti.

Péter

Meg kell tanulnia nem az érzelmei alapján, hanem a racionális érvek alapján döntéseket hozni. A Péterek nehezen fogadják el a kudarcot, és hajlamosak mindent kudarcnak ítélni, ami nem sikerül, vagy nem jön össze nekik. Sorsát a győzni akarás és a harci készség vezeti. Terveket készít, próbál mindent kiszámítani. Nem adja fel, nagyon kitartó. A párkapcsolata is csak akkor működik, ha közös célokért küzdenek.

Tibor

A Tibor nevű férfiak általában saját erejükből érik el sikereit. Akkor érzi magát boldognak, ha a tudásáért néznek fel rá. Ezért meg is dolgozik. Képezi magát, sokat tanul. Vágyik a tekintélyre és céltudatossága révén meg is szerzi azt. Párkapcsolatában is szeret irányítani, nem kedveli az erős egyéniségű nőket.

Gábor

Élete során meg kell tanulnia a felelősségvállalást minden tettéért. Családja bízik benne, ők tudják, hogy mennyi benne rejlő képesség lakozik benne. A Gábor csak másokkal együtt juthat a csúcsra, nem éri el, ha egyedül vállalkozik rá. Fontosak a társak, akik támogatják. Elszánt és nagy erővel képes küzdeni céljaiért, családjáért.

Tamás

A kapcsolatok építése és a tudás átadása a célja. Igazi közösségi ember, akinek a barátok a legfontosabbak. Az a típus, akinek mindig igaza kell, hogy legyen. Folyton kételkedik, szeret ellent mondani másoknak, a saját igazságát keresi. Gyakorlatias, és néha anyagias. Szenvedélyessége miatt sok szerelmi kapcsolatba keveredik.

Zsolt

Egocentrikus, aki azt hiszi, csak neki lehet igaza. Határozott és kemény tud lenni. Nem tűri az ellentmondást sem a magánéletben, sem a szakmájában. Általában nagy szakmai megbecsülésnek örvend, mert kiváló tud lenni abban, amit csinál. Viszont nehéz vele kijönni, mert másoktól is ugyanezt a maximalizmust várja el. Gondot okozhatnak számára érzelmi elfojtásai.

András

Nagyon megbízható ember, akire mindig lehet számítani. Igazi jó barát. Kitartó, és keményen küzd a sikerért. Nem vágyik különösebb elismertségre, számára az is megnyugtató, ha szakmájában elér egy középvezetői szintet. Fontosabb számára, hogy hosszú távon megtartsa, mint hogy a csúcsra jusson. Gyakran idősebbnek látszik a koránál, amit túlzott komolyságának köszönhet. A magányosság érzésével egész életében küzd.

Attila

Arra törekszik, hogy harmóniát és jólétet teremtsen környezetének. Gyakran önelfogadási problémákkal küzd, de ezt kifelé nem mutatja. Hatalmas belső harcokat vív önmagával. Szeretne megfelelni a külvilágnak, vágyik arra, hogy szeressék. Hajlamos az anyagias szemléletmódra. Szenvedélyes és szélsőséges lehet.

Csaba

Minden erejével szeretne védelmet és biztonságot nyújtani szeretteinek. Szeretne nélkülözhetetlenné válni számukra. Ennek ellenére nehezen alkalmazkodik, és fontos számára a személyes szabadsága és függetlensége. Kezdeményező típus, nem kedveli, ha őt akarják becserkészni. Fontosak számára a konvencionális férfi-női szerepek. Párkapcsolatában sok a feszültség, a vita.

Gyula

Számára az élet központi feladata az anyagi biztonság megteremtése. Nemcsak önmaga és családja számára, hanem az is fontos, hogy beosztottjai is jó anyagi helyzetbe kerüljenek. A Gyula nevű férfiak kedvesek, hűségesek és nagylelkűek. Általában közkedvelt emberek, akikben sokan bíznak. Nehézséget a szenvedélyei kordában tartása okozhat számára.

Balázs

A Balázs nevű férfi áldozatkész és másokat támogató típus. Szüksége van azonban neki is valakire, akivel megvalósíthatja álmait. Sikere azon múlik, mennyire képes másokkal együttműködni és alkalmazkodni. Párkapcsolatában ő a gyengébb, amit nehezen visel.

Róbert

Békés és nyugodttípus, szüksége is van a harmóniára. Ha vitára kerül a sor, akkor leblokkol, mert ki nem állhatja a konfliktusokat. Szeretne másoknak megfelelni, és ha elfogadnák őt vezetőként. Ezért kitartóan és lelkiismeretesen dolgozik. Nagyon hálás azoknak, akik támogatják, amint megteheti, viszonozza is a kapott segítséget. Néha túl merev, ami problémákat okozhat mind a munkájában, mind a magánéletében.

Krisztián

Fontos számára a tekintély és a hírnév. Elvárja másoktól, hogy felnézzenek rá, és keresi az olyan élethelyzeteket, ahol középpontban lehet. Irányító típus, de önfejűsége miatt kudarcok érhetik. Problémát okozhat még önfejűsége, és hogy sokszor hiszi magát tévedhetetlennek. Fontos számára, hogy higgyenek benne, mert csak így képes elérni mindazt, amit kitűzött maga elé.

Norbert

Fontos számára a hírnév, tudatosan törekszik arra, hogy ismertté váljon. Remekül ért ahhoz, hogy menedzselje önmagát, ezért a siker általában nem marad el. Társadalmilag elismert pozícióra törekszik, de közben nem feledkezik el másokról sem. Érzékenysége miatt gyakran jótékonykodik. Hajlamos a túlérzékenységre, sértődékenységre. Hiú és büszke.

Pál

Elsődleges számára a az információ és a tudás átadása, ezért gyakran választja a tanári pályát. Sokat tanul, folyamatosan képezi magát. Hibája, hogy szeret egyszerre több dologgal foglalkozni, ezért elvész a részletekben, és nem mindig tudja véghezvinni, amit eltervezett. Az elkezdett dolgokat hajlamos félbehagyni.

Dániel

Nehezen válik le a családjáról, problémát jelent számára az önállóvá válás. Szeretné megvalósítani önmagát, és törekszik arra, hogy valamilyen módon ismertté váljon. Hogy ezt elérje, nem kizárt, hogy akár megbotránkoztató dolgokba is belemegy. Megosztó személyiség: vagy nagyon kedvelik, vagy ki nem állhatják. Akkor érzi, hogy a helyén van, ha érzelmileg is kötődik ahhoz, amit csinál.

Imre

Hajlamos arra, hogy a problémákon átlépjen ahelyett, hogy megoldaná azokat. A kötelezettségekkel hadilábon áll. Mindig az egyéni utakat keresi, képtelen alárendelődni másoknak. Emiatt sok gondja akadhat a munkahelyén, hiszen mindenkinek van felettese. Érzelmileg heves és szenvedélyes. Életének központi problémája a vágyak és szenvedélyek normális keretek között tartása.

György

Keményen megküzd az anyagi sikerért, de kitartásának köszönhetően eléri azt, amire vágyik. Jó vezető, megbízható és kiszámítható. Felelősségteljesen tud a pénzzel bánni, nincsenek anyagi gondjai. A túlzott szenvedélyesség a csapdája, a szép nők gyakran elcsavarják a fejét, emiatt problémái adódhatnak a magánéletében.

Zétény

A Zétény nevű férfi jobbá szeretne tenni mindent. Bárhová is megy, az élet bármely területével találkozik, azt használhatóbbá, egészségesebbé, élhetőbbé, sikeresebbé szeretné tenni. Szeret csapatban dolgozni, másokkal együtt. Közösségi és közösség összetartó személyiség. Könnyedén el tudja fogadtatni magát másokkal, bármilyen társaságba könnyedén beilleszkedik. Tele van önbizalommal, jó döntéseket hoz, jók a megérzései is.

Botond

A Botond nevű férfi hajlamos arra, hogy túlságosan szigorú legyen önmagával szemben. Nem szeret gyengének mutatkozni. Az anyagi hatalomra való törekvése könnyen rosszirányba viheti, mivel a vágyain keresztül könnyen befolyásolhatóvá és irányíthatóvá válik. Problémája a szenvedélyessége, és ha nem éri el céljait, akkor mindez szélsőségekbe csaphat át.

Könyv: Takács Tibor: Sorsunk a nevünkben

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL