HOROSZKÓP

Szerezz plusz energiát a bolygóktól

Szerző:
Szabó Anna
Akkor érdemes asztrológiai jantrát alkalmazni, ha valamelyik bolygótól szeretnénk plusz energiát kapni. Egyszerűen és gyorsan elkészíthetők.

 

Keleten, főleg Indiában széles körben elterjedt hiedelem, hogy ha valaki „rossz” csillagzat alatt születik, az egy megfelelően kiválasztott asztrológiai jantra viselésével megelőzheti, vagy lecsökkentheti a nehézségeket az életében.

Az asztrológia és a jantrák

A jantrák olyan négyzetek, melyek egyenlő számú mezőre vannak felosztva. Mindegyik mezőbe egy-egy szám kerül úgy, hogy a számokat vízszintesen, függőlegesen, sőt átlósan is összeadva ugyanazt az eredményt kapjuk. A jantrák eredete a homályba vész, de nagy valószínűséggel Kínából, vagy Indiából jutottak el Európába. Keleten a bolygó jantrákat isteni energiák szimbólumaként tisztelik. Az asztrológiai jantrák ugyanazokat a bűvös négyzeteket alkalmazzák, amelyeket a nyugati talizmán-mágiában találhatunk. Az eredeti Szaturnusz-négyzet Kínából származik. Ugyanilyen négyzeteket találtak azonban a szankszrit, a tibeti, az arab, a perzsa, a görög és a héber ábécé betűivel is, ami azt mutatja, hogy ezek az ismeretek gyorsan elterjedtek a világon.

Az asztrológiai jantrák a következők: Nap, Hold, Vénusz, Mars, Merkúr, Jupiter, Szaturnusz. Ha sikerült kiválasztanod a megfelelő jantrát, melynek energiájára szükséged van, akkor érdemes egy ábrát készíteni saját kezűleg, a megadott számkombinációk felhasználásával. A jantrákat igazság szerint a bolygóórákban kellene elkészíteni, de tulajdonképpen bármikor hozzáláthatunk a megalkotásukhoz. A talizmán szerepét betöltő jantrákat rendszerint papírra rajzolják, vagy fémbe vésik.

Válaszd ki a csillagjegyedhez tarozó jantrát és kattints rá!

 

Kos

Mars jantra

Bika

Vénusz Jantra

Ikrek

Merkúr jantra

Rák

Hold jantra

Oroszlán

Nap jantra

Szűz

Merkúr jantra

Mérleg

Vénusz jantra

Skorpió

Mars jantra

Nyilas

Jupiter jantra

Bak

Szaturnusz jantra

Vízöntő

Szaturnusz jantra

Halak

Jupiter jantra

 

Forrás: Richard Webster: Amulettek és talizmánok, Édesvíz

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL