2018. január 22. - Vince, Artúr
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. január 22. - Vince, Artúr
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Kapcsolatépítés Hamaliel angyallal

Herceg Petra

Hamaliel a kapcsolatokért és a kommunikációért felelő angyal. Ha nehezen megy az ismerkedés, vagy bármilyen emberi kapcsolatoddal problémád adódik, akkor fordulj bátran Hamalielhez.

 

Mielőtt kimondanád a könyörgéseket Hamalielhez, hunyd le a szemed, hogy az érzéseidre és ne a látottakra koncentrálj (a látás a legerősebb érzékszervünk). Nyújtsd ki magad előtt a kezed, tenyered fordítsd fel, és lazíts, amennyire csak bírsz. Mondd ki a könyörgést, majd várj egy-két pillanatot. Valószínűleg bizsergést, enyhe nyomást, hűvöset vagy meleget fogsz érezni – ez az angyal válasza a könyörgésedre.

Könyörgések

A párkapcsolati problémák elsimításáért: „Hamaliel, Hamaliel, Hamaliel, tudom, hogy otthon megoldásra váró problémáim vannak, és szerető gondoskodással és oltalmaddal megtalálom a lehetőséget, hogy egyszer és mindenkorra megoldjam ezeket a dolgokat. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Az ismerkedés megkönnyítésére: „Hamaliel, Hamaliel, Hamaliel, segíts visszanyerni a képességem, hogy idegenekkel is tudjak beszélni, és ismét barátokra leljek. Tudom, hogy minderre képes vagyok, egykor jól is ment. Segíts újra meglelni az önbizalmam. Kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem.”


Lelkiismeretességért és alaposságért: „Hamaliel, Hamaliel, Hamaliel, segíts, hogy ne siessem el a feladataimat, és kellő odafigyeléssel és alapossággal adózzak annak, amit csinálok, mert hosszú távon ez a legbölcsebb megoldás. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Hamaliel színe

Hamamiel saját színe a zöld és a kék minden árnyalata, némi arannyal és barnával fűszerezve a földi kapcsolat jelképeként. Ezek az árnyalatok jók a test, a szellem és a lélek fejlesztésére, és különösen hatékonyan gyógyítanak, és tárják ki újra a szívedet egy új kapcsolat előtt. Ezek segítenek a lelki nyugalom megőrzésében és a kommunikációs készségek fejlesztésében otthon és a munkahelyen egyaránt. Segítenek kiválasztania megfelelő pillanatot a szólásra és az igazság megélésére, már ami a párkapcsolatot illeti.

Hamaliel kövei

Inkább a kövek választanak minket, mint fordítva. A kövek használata az ősi föld energiát, a kristályos szerkezetet és az angyal színét adja a könyörgéshez. Och, az ásványok angyalának bölcsessége: „Kapcsolati problémák esetén a szerencsekövek energiáját nyújtom neked, amely az idők elején Föld Anyánk szívében keletkezett, és most alkímiai erőm a felszínre hozta. Használd azokat a köveimet, melyek szólnak hozzád, így biztos lesz szándékod tisztasága és a szeretet, hiszen a kövek ereje elősegíti a változást az életedben.” Kapcsolati problémáknál tarts magadnál zöld követ Hamaliel miatt (ez lehet smaragd, malachit vagy turmalin), de akár kéket is választhatsz (topáz vagy türkiz). Tartsd a kezedben a köveket a könyörgések alatt is.

 


 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Melyik gombot nyomnád meg, hogy jobbra forduljon az életed? - Megmutatja, milyen érzések hatnak rád!

Melyik gombot nyomnád meg, hogy jobbra forduljon az életed? - Megmutatja, milyen érzések hatnak rád!

A színeknek nagyon fontos szerepük van az életben, és nem véletlen az sem, hogy némelyik gyakrabban előfordul a környezetünkben. Ez a teszt nagy segítség lesz abban, hogy felismerd, milyen érzelmek hatása alatt állsz pillanatnyilag. A kérdés nem más, mint az, hogy ha tudnád, hogy valamelyik gomb megnyomása pozitív hatással lesz az életedre, melyiket választanád?

Tovább »
5 erős szerelmi és szex rúnavarázslat - Hogy olyan szerelmi életet élhess, amilyenre vágysz!

5 erős szerelmi és szex rúnavarázslat - Hogy olyan szerelmi életet élhess, amilyenre vágysz!

Az ősi germán rúnák varázslatos erővel bírnak. Minden egyes rúna más-más jelentéssel, illetve mágikus tulajdonsággal bír. Ha belesűríted a választott rúna erejét egy varázslatba, azzal szinte akármit megteremthetsz magadnak. Például a meglévő kapcsolatod megerősítését, egy új szerelem bevonzását vagy hogy megszabadulj a szerelmi bánattól. Válasz egyet az 5 rettentően erős szerelmi rúnavarázslataink közül, hogy olyan szerelmi életet élhess, amilyenre vágysz!

Tovább »
Melyik a személyes Mahjong-köved 2018-ban és mit mesél az évedről?

Melyik a személyes Mahjong-köved 2018-ban és mit mesél az évedről?

Az ősi kínai Mahjong-kövek nem csak kitűnő kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak, hanem a rúnakövekhez hasonlóan jóslási képességgel bírnak. A különböző minták és csoportok, amikre oszlanak egyedi jelentéssel bírnak. Ha kíváncsi vagy arra, mely Mahjong-kő a tied a 2018-ban, miként határozza meg az idei évedet és mit mesél róla, akkor kattints a csillagjegyedre!

Tovább »

Kalkulátor

Aloe Vera, a gyógyító csoda

Az aloe vera jótékony hatásait már több évtizede ismeri a szakirodalom, de még mindig nem olyan népszerű, mint gondolnánk.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Gáti Dóra

Esküvőszervező

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Gáti Dóra

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép