2018. július 17. - Endre, Elek
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 17. - Endre, Elek
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Kapcsolatépítés Hamaliel angyallal

Herceg Petra

Hamaliel a kapcsolatokért és a kommunikációért felelő angyal. Ha nehezen megy az ismerkedés, vagy bármilyen emberi kapcsolatoddal problémád adódik, akkor fordulj bátran Hamalielhez.

 

Mielőtt kimondanád a könyörgéseket Hamalielhez, hunyd le a szemed, hogy az érzéseidre és ne a látottakra koncentrálj (a látás a legerősebb érzékszervünk). Nyújtsd ki magad előtt a kezed, tenyered fordítsd fel, és lazíts, amennyire csak bírsz. Mondd ki a könyörgést, majd várj egy-két pillanatot. Valószínűleg bizsergést, enyhe nyomást, hűvöset vagy meleget fogsz érezni – ez az angyal válasza a könyörgésedre.

Könyörgések

A párkapcsolati problémák elsimításáért: „Hamaliel, Hamaliel, Hamaliel, tudom, hogy otthon megoldásra váró problémáim vannak, és szerető gondoskodással és oltalmaddal megtalálom a lehetőséget, hogy egyszer és mindenkorra megoldjam ezeket a dolgokat. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Az ismerkedés megkönnyítésére: „Hamaliel, Hamaliel, Hamaliel, segíts visszanyerni a képességem, hogy idegenekkel is tudjak beszélni, és ismét barátokra leljek. Tudom, hogy minderre képes vagyok, egykor jól is ment. Segíts újra meglelni az önbizalmam. Kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem.”


Lelkiismeretességért és alaposságért: „Hamaliel, Hamaliel, Hamaliel, segíts, hogy ne siessem el a feladataimat, és kellő odafigyeléssel és alapossággal adózzak annak, amit csinálok, mert hosszú távon ez a legbölcsebb megoldás. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Hamaliel színe

Hamamiel saját színe a zöld és a kék minden árnyalata, némi arannyal és barnával fűszerezve a földi kapcsolat jelképeként. Ezek az árnyalatok jók a test, a szellem és a lélek fejlesztésére, és különösen hatékonyan gyógyítanak, és tárják ki újra a szívedet egy új kapcsolat előtt. Ezek segítenek a lelki nyugalom megőrzésében és a kommunikációs készségek fejlesztésében otthon és a munkahelyen egyaránt. Segítenek kiválasztania megfelelő pillanatot a szólásra és az igazság megélésére, már ami a párkapcsolatot illeti.

Hamaliel kövei

Inkább a kövek választanak minket, mint fordítva. A kövek használata az ősi föld energiát, a kristályos szerkezetet és az angyal színét adja a könyörgéshez. Och, az ásványok angyalának bölcsessége: „Kapcsolati problémák esetén a szerencsekövek energiáját nyújtom neked, amely az idők elején Föld Anyánk szívében keletkezett, és most alkímiai erőm a felszínre hozta. Használd azokat a köveimet, melyek szólnak hozzád, így biztos lesz szándékod tisztasága és a szeretet, hiszen a kövek ereje elősegíti a változást az életedben.” Kapcsolati problémáknál tarts magadnál zöld követ Hamaliel miatt (ez lehet smaragd, malachit vagy turmalin), de akár kéket is választhatsz (topáz vagy türkiz). Tartsd a kezedben a köveket a könyörgések alatt is.

 


 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 szépség trükk, hogy 10 évvel fiatalabbnak tűnj - Érdemes bevetni!

10 szépség trükk, hogy 10 évvel fiatalabbnak tűnj - Érdemes bevetni!

Biztosan veled is gyakran előfordul, hogy fiatalabbnak érzed magad, mint ahogyan kinézel. Az időt ugyan nem lehet megállítani, de létezik néhány olyan módszer, amivel a külső és a belső éned között harmónia uralkodhat. Most mutatunk 10 olyan trükköt, amivel jó pár évvel fiatalabbnak tűnhetsz!

Tovább »
11 egészségkárosító dolog, melyet mindennap teszel, anélkül, hogy felismernéd

11 egészségkárosító dolog, melyet mindennap teszel, anélkül, hogy felismernéd

A szokások megváltoztatása nemcsak lehetséges, hanem néha szükséges is, hiszen néhány szokásunkat már régóta gyakoroljuk. De mi is lehete a baj a fényvédő, vagy a füstölő használatával? A legújabb tanulmányok szerint némely hétköznapi szokás igencsak káros hatással van az egészségre. Megmutatjuk, melyek ezek.

Tovább »
Elfogadsz egy igazán bölcs tanácsot? - Akkor segít a Bolondok Bölcsessége jóskártya

Elfogadsz egy igazán bölcs tanácsot? - Akkor segít a Bolondok Bölcsessége jóskártya

Szükséged lenne egy kis útmutatásra vagy jelre? Jó volna, ha valaki megmondaná, mit tegyél? Akkor fogadj el egy igazán bölcs tanácsot, egy olyat, amit csak egy bolond adhat! A Bolond valójában egy olyan archetípus, aki mindannyiunkban ott él. Egy szabad, független, őszinte lélek, aki mer hibázni, mert tudja, hogy abból tanulhat. Vajon mit tanácsolhat neked ez a bolond lélek?

Tovább »

Kalkulátor

Aloe Vera, a gyógyító csoda

Az aloe vera jótékony hatásait már több évtizede ismeri a szakirodalom, de még mindig nem olyan népszerű, mint gondolnánk.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Vargyai Györgyi

Spirituális személyiségfejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Vargyai Györgyi

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép