2018. április 25. - Márk
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 25. - Márk
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Kapcsolatépítés Hamaliel angyallal

Herceg Petra

Hamaliel a kapcsolatokért és a kommunikációért felelő angyal. Ha nehezen megy az ismerkedés, vagy bármilyen emberi kapcsolatoddal problémád adódik, akkor fordulj bátran Hamalielhez.

 

Mielőtt kimondanád a könyörgéseket Hamalielhez, hunyd le a szemed, hogy az érzéseidre és ne a látottakra koncentrálj (a látás a legerősebb érzékszervünk). Nyújtsd ki magad előtt a kezed, tenyered fordítsd fel, és lazíts, amennyire csak bírsz. Mondd ki a könyörgést, majd várj egy-két pillanatot. Valószínűleg bizsergést, enyhe nyomást, hűvöset vagy meleget fogsz érezni – ez az angyal válasza a könyörgésedre.

Könyörgések

A párkapcsolati problémák elsimításáért: „Hamaliel, Hamaliel, Hamaliel, tudom, hogy otthon megoldásra váró problémáim vannak, és szerető gondoskodással és oltalmaddal megtalálom a lehetőséget, hogy egyszer és mindenkorra megoldjam ezeket a dolgokat. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Az ismerkedés megkönnyítésére: „Hamaliel, Hamaliel, Hamaliel, segíts visszanyerni a képességem, hogy idegenekkel is tudjak beszélni, és ismét barátokra leljek. Tudom, hogy minderre képes vagyok, egykor jól is ment. Segíts újra meglelni az önbizalmam. Kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem.”


Lelkiismeretességért és alaposságért: „Hamaliel, Hamaliel, Hamaliel, segíts, hogy ne siessem el a feladataimat, és kellő odafigyeléssel és alapossággal adózzak annak, amit csinálok, mert hosszú távon ez a legbölcsebb megoldás. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Hamaliel színe

Hamamiel saját színe a zöld és a kék minden árnyalata, némi arannyal és barnával fűszerezve a földi kapcsolat jelképeként. Ezek az árnyalatok jók a test, a szellem és a lélek fejlesztésére, és különösen hatékonyan gyógyítanak, és tárják ki újra a szívedet egy új kapcsolat előtt. Ezek segítenek a lelki nyugalom megőrzésében és a kommunikációs készségek fejlesztésében otthon és a munkahelyen egyaránt. Segítenek kiválasztania megfelelő pillanatot a szólásra és az igazság megélésére, már ami a párkapcsolatot illeti.

Hamaliel kövei

Inkább a kövek választanak minket, mint fordítva. A kövek használata az ősi föld energiát, a kristályos szerkezetet és az angyal színét adja a könyörgéshez. Och, az ásványok angyalának bölcsessége: „Kapcsolati problémák esetén a szerencsekövek energiáját nyújtom neked, amely az idők elején Föld Anyánk szívében keletkezett, és most alkímiai erőm a felszínre hozta. Használd azokat a köveimet, melyek szólnak hozzád, így biztos lesz szándékod tisztasága és a szeretet, hiszen a kövek ereje elősegíti a változást az életedben.” Kapcsolati problémáknál tarts magadnál zöld követ Hamaliel miatt (ez lehet smaragd, malachit vagy turmalin), de akár kéket is választhatsz (topáz vagy türkiz). Tartsd a kezedben a köveket a könyörgések alatt is.

 


 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mi vezethet hosszútávon szakításhoz a csillagjegyeknél? - Tudd meg, mi öli meg a kapcsolatotokat!

Mi vezethet hosszútávon szakításhoz a csillagjegyeknél? - Tudd meg, mi öli meg a kapcsolatotokat!

A kapcsolatok néha egészen apró dolgokon múlnak. Elég lenne egy-két dolgon változtatni, egy picikét alakítani a viselkedésünkön vagy a dolgokhoz való hozzáállásunkhoz és nem mennének tönkre a viszonyaink vagy legalábbis nem táncolnánk annyit egymás idegein. Egy kis odafigyeléssel és tudatossággal elérheted, hogy ne akaszd ki a kedvesedet és ne következzen be a szakítás! De mit kell ehhez tenned? Kattints a párod csillagjegyére és megtudod!

Tovább »
8 módja annak, hogy elfelejtsd a viszonzatlan szerelmet - Felejtsd el, ha nem szeret!

8 módja annak, hogy elfelejtsd a viszonzatlan szerelmet - Felejtsd el, ha nem szeret!

A legszebb dolog beleszeretni valakibe, de csak akkor, ha az érzések viszonzásra találnak. A viszonzatlan szerelem veszélyes betegséggé válhat, ami csökkenti az önbecsülést, és olyan érzést kelt, mintha nem érdemelnénk meg a boldogságot. Ha te is ebben a cipőben jársz, ne aggódj, van rá gyógymód. Ki kell szeretned belőle, hogy újra szabad lélek lehess.

Tovább »
Várnak rád az év egyik legmágikusabb napján, április 30-án Beltane angyalai, hogy segíthessenek!

Várnak rád az év egyik legmágikusabb napján, április 30-án Beltane angyalai, hogy segíthessenek!

Április 30-a éjjelén kezdődik és május elsejéig tart az ősi ír-kelta druida tűzfesztivál, ahol a szerelmet, a termékenységet, az életet, a boldogságot ünnepelik, így akár e tekintetben Te is segítségül hívhatod az angyalokat, akik megadják neked mindazt, amire vágysz! Ne hagyd ki az év egyik legmágikusabb napját, amikor is várnak rád az angyalok, hogy segíthessenek!

Tovább »

Kalkulátor

Általános női bántalmak

Sajnos egy nő gyakran ki van téve különféle „női problémáknak”. Elkeseredni azonban nem kell, mert van megoldás.

Még több kalkulátor »

Szakértők

S.Tóth Márta

Life-, business coaching

Kérdezz! »
Összes szakértő »
S.Tóth Márta

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép