GASZTRO

Sütőtök és csirkehúsleves

Szerző:
Szabó Anna
A húsleves jótékony hatása vitathatatlan - hiszen már tudományosan igazolt tény. Így vacsorára sem ajánlanánk mást mint egy sütötökkel megbolondított változatát!


Hozzávalók:

60 g piros currypaszta
1 l sütőtökkrémleves
2x400 ml kókusztej
250 ml csirkealaplé
2 csirkemellfié (340 g), vékonyra szeletelve
4 mogyoróhagyma, vékonyra szeletelve
2 evőkanál finomra vágott friss korianderlevél

 

Elkészítése:

1. A currypasztát tegyük egy felforrósított, közepes méretű fazékba, és folyamatosan kevergetve addig pirítsuk, amíg illatozni kezd.

2. Ezután keverjük hozzá a sütőtök-krémlevest, a kókusztejet és a csirkealaplét, majd az egészet jól forraljuk össze.

3. Adjunk hozzá a vékonyra szeletelt csirkehúst, és időnként megkevergetve főzzük puhára.

4. Az elkészült leveshez keverjük hozzá a koriandert és a zöldhagymát, és már tálalhatjuk is.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL