Szabó Anna
      
Hozzávalók:60dkg csirkemell
1 egész banán
10dkg vaj
1-2ek liszt
3dl tej
1tk méz
Szerecsendió, só, bors
A sütéshez: olaj
1. Először pucold meg a pulykamellet, majd vágd kb. 1 cm-es csíkokra, majd alaposan sózd be. Forró olajban hirtelen kezd el sütni, amikor kifehéredik, vedd le a tűzről.
2. Közben készíts besamell mártást a következők szerint: forró olajon pirítsd meg a lisztet, majd lassan öntsd fel a tejjel – kevergetés mellett. Szórd meg szerecsendióval, és főzd sűrűsödésig.
3. Vágd kis kockákra a banánt és szórd a besamellhez, keverd bele a mézet jó alaposan, és első rottyanásig főzd tovább.
4. Öntsd át a csirkemell csíkokra, és párold össze őket, míg a hús megpuhul.
OLVASS TOVÁBB!
   Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
   4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK