GASZTRO

Mézes-kukoricás wokban sült csirkemell

Szerző:
Szabó Anna

 

Hozzávalók:

60dkg csirkemell
1db kukorica konzerv
3ek mustár
1-2ek balzsamecet
1 fej lilahagyma
1 marék petrezselyem
méz
olaj
só, bors

 

Elkészítése:

1. Először pucold meg a husit, majd vágd kb. 1 cm-es csíkokra. Sózd, borsozd. Vágd fel apróra a lilahagymát.

2. Készítsd el páclevet: keverj össze 1-2 evőkanál balzsamecetet, 1 evőkanál olajjal és a lilahagymát. Keverd össze a csirkemell csíkokkal, majd tedd legalább egy órára a hűtőbe.

3. A wokban forrósíts fel 2-3 evőkanálnyi olajat, majd dobd rá az apróra vágott petrezselymet, majd a kukoricát is keverd hozzá. Pirítsd tizenöt percig.

4. Közben a csirkemellet forró olajban hirtelen kezd el sütni, amikor kifehéredik, öntsd át a wokba.

5. Ezt követően öntsd rá a mézet, és süsd készre.

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL