60dkg csirkemell
1db kukorica konzerv
3ek mustár
1-2ek balzsamecet
1 fej lilahagyma
1 marék petrezselyem
méz
olaj
só, bors
1. Először pucold meg a husit, majd vágd kb. 1 cm-es csíkokra. Sózd, borsozd. Vágd fel apróra a lilahagymát.
2. Készítsd el páclevet: keverj össze 1-2 evőkanál balzsamecetet, 1 evőkanál olajjal és a lilahagymát. Keverd össze a csirkemell csíkokkal, majd tedd legalább egy órára a hűtőbe.
3. A wokban forrósíts fel 2-3 evőkanálnyi olajat, majd dobd rá az apróra vágott petrezselymet, majd a kukoricát is keverd hozzá. Pirítsd tizenöt percig.
4. Közben a csirkemellet forró olajban hirtelen kezd el sütni, amikor kifehéredik, öntsd át a wokba.
5. Ezt követően öntsd rá a mézet, és süsd készre.
OLVASS TOVÁBB!
Mit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
GASZTROEgészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
GASZTROTényleg be lehet rúgni a teától?
Hallottad már, hogy a teától be lehet rúgni? A svájci teaszakértő elmagyarázza, miről van szó....
Nem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTRODepressziót okozhat a Mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
GASZTROIngyen sör kapnak a fiatalok az idegenektől
Britek százezrei játszanak online és fizetnek mások italait a kocsmában...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK