Szabó Anna
Hozzávalók:60dkg csirkemell
1db kukorica konzerv
3ek mustár
1-2ek balzsamecet
1 fej lilahagyma
1 marék petrezselyem
méz
olaj
só, bors
1. Először pucold meg a husit, majd vágd kb. 1 cm-es csíkokra. Sózd, borsozd. Vágd fel apróra a lilahagymát.
2. Készítsd el páclevet: keverj össze 1-2 evőkanál balzsamecetet, 1 evőkanál olajjal és a lilahagymát. Keverd össze a csirkemell csíkokkal, majd tedd legalább egy órára a hűtőbe.
3. A wokban forrósíts fel 2-3 evőkanálnyi olajat, majd dobd rá az apróra vágott petrezselymet, majd a kukoricát is keverd hozzá. Pirítsd tizenöt percig.
4. Közben a csirkemellet forró olajban hirtelen kezd el sütni, amikor kifehéredik, öntsd át a wokba.
5. Ezt követően öntsd rá a mézet, és süsd készre.
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK